«Όσον αφορά τα προσωπικά μας...» - Η πρώτη αντίδραση της Καμπουρέλη για τον διαζύγιο με τον Γκουρούση

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσον αφορά τα προσωπικά μας...» - Η πρώτη αντίδραση της Καμπουρέλη για τον διαζύγιο με τον Γκουρούση

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση που αφορά το διαζύγιο της από τον Βασίλη Γκουρούση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τέτα Καμπουρέλη, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ίδια προσπαθεί μετά την αποφυλάκισή του να κρατήσει μια ουδέτερη στάση και έτσι δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τα όλα όσα ακούγονται για την σχέση τους.

Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη για το διαζύγιο από τον Βασίλη Γκουρούση

«Δεν επιθυμώ επί του παρόντος να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω όσα ακούγονται για την προσωπική μου σχέση από τον Βασίλη Γκουρούση. Αυτό όσον αφορά τα προσωπικά μας, όσον αφορά τις δικαστικές υποθέσεις, δηλώνω για άλλη μια φορά πως έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.

«Η περιουσία μου είναι δεσμευμένη, δουλεύω...»

Λίγες μέρες μόλις μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη μιλά ανοιχτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, και όπως είδαμε μέσα από απόσπασμα του Happy Day, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε και που βιώνει από τη μέρα που φυλακίστηκε ο σύζυγός της μέχρι και σήμερα.

Αναφερόμενη σε αυτό είπε: «Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”» και μάλιστα με αφορμή το απόσπασμα ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως του είπε, πέρασε δύσκολα στη φυλακή, «προέβη σε κακές πράξεις προς τον εαυτό του», πούλησε τα τρία αυτοκίνητά του για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενώ για τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέφερε ότι είναι σε «στάση αναμονής».

Μάλιστα έκανε λόγο για «λόγια» που έβαλαν στη σχέση του με τη σύζυγό του ενώ όπως ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς θα επιστρέψει στο σπίτι του με τη σύζυγό του.