Έξω φρενών ο Βασίλης Γκουρούσης με ερώτηση δημοσιογράφου - «Από ποιο κανάλι είστε;!»

«Σας παρακαλώ πολύ! Σεβαστείτε ότι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έξω φρενών ο Βασίλης Γκουρούσης με ερώτηση δημοσιογράφου - «Από ποιο κανάλι είστε;!»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 27/5 συνάντησε τον Βασίλη Γκουρούση στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα. Εκεί η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για την αποφυλάκισή του αλλά και για τη σχέση με την Τέτα Καμπουρέλη, καθώς πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί διαζυγίου.

Φανερά ενοχλημένος ο Βασίλης Γκουρούσης

«Ήρθα να προσκυνήσω, νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, είμαι μια χαρά. Όταν αποφυλακίστηκα πήγα να δω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τα παιδιά μου, όλους»

«Τα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή. Εγώ περνάω μια προσωπική περιπέτεια, στην οποία πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου, σε όλο αυτό που μου έχει συμβεί. Αποπερατώθηκε σήμερα η ανάκριση, έκλεισε αυτός ο κύκλος για να μην ακούγονται διάφορα πράγματα. Βήμα – βήμα προχωράω προς τη δικαίωση».

«Εννοείται ότι μιλούσα με την οικογένειά μου, γιατί να μην μιλάω; Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να το συζητήσω, είναι προσωπικά θέματα αυτά, σας παρακαλώ πολύ! Σεβαστείτε ότι είναι προσωπικά, από ποιο κανάλι είστε;».

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5 ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη των 5 εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό και παρέμεινε 14 μήνες στη φυλακή.

«Βγήκα να πάρω γιαούρτια και ξαφνικά βρέθηκα στα Τρίκαλα. Ζούσα εκεί μέσα και έλεγα ότι θα ξυπνήσω. Περάσαν οι μήνες, βγήκαν τα αποτελέσματα ευτυχώς. Καταστράφηκε η οικογένειά μου από αυτό. Επικοινωνήσαμε με την Τέτα, γιατί να μην επικοινωνήσουμε; Αυτή τη στιγμή έχω σοβαρό πρόβλημα με τον πατέρα μου. Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Αυτό και τα παιδιά μου που τα στερήθηκα.

Για τα προσωπικά θα μιλήσουμε όταν τελειώσει αυτός ο βραχνάς. Έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες. Από τη φυλακή βγήκα πιο δυνατός, είναι ένα τεράστιο σχολείο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι συνθήκες ζεις ειδικά τις πρώτες μέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.