Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Μάριου Αθανασίου - Εμφανίστηκε μεθυσμένος στα γυρίσματα

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Μάριου Αθανασίου - Εμφανίστηκε μεθυσμένος στα γυρίσματα

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Μαρία Σολωμού αλλά και για τον γάμο του με την τωρινή σύντροφό του, ενώ μοιράστηκε και με τους τηλεθεατές την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Η πρώτη παρουσία του Μάριου Αθανασίου στην ελληνική τηλεόραση

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Ντόλτσε Βήτα» έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 1995, ενώ ολοκληρώθηκε 2 χρόνια αργότερα το 1997. Εκεί έκανε και το ντεμπούτο του στην υποκριτική ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής. Ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα από το άγχος μου. Αν συνεχίσει το βίντεο θα δείτε ότι σηκώνομαι να περπατήσω και πάω σαν ρομπότ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν δίνει το μυαλό εντολή στα πόδια.

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα στο γύρισμα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκηνοθέτης, ποιος είναι ο βοηθός, Τίποτα. Και ενώ δεν πίνω καθόλου στη ζωή μου, ακόμα και τώρα, ούτε μπύρα για να το αντέξω και να έρθω σε λίγο πιο νορμάλ κατάσταση είχα πιει κάτι μπύρες», θυμάται ο ηθοποιός.

Η μάχη του Μάριου Αθανασίου με την κατάθλιψη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Κυψέλη” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5 ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο άγχος που έχει για το πως είναι ως πατέρας και τη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Το είχα και το έχω ακόμα το άγχος αν είμαι καλός μπαμπάς με τα παιδιά μου. Κινούμαι όμως πάντα με το ένστικτό μου και άξονα την αγάπη που έχω για τους ανθρώπους και τα παιδιά μου. Δεν κάνω τον πατέρα. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω όπως θα ήθελα και εγώ να με αντιμετωπίζουν. Δε με νοιάζει αν δεν μπορώ να επιβληθώ. Προσπαθώ να είναι λίγο πιο διασκεδαστικό. Είναι λευκό χαρτί για μένα το πως πρέπει να είναι ένας πατέρας γιατί δεν το ξέρω, δεν έχω κάτι να το συγκρίνω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φτιάχνω στιγμές και να τις απολαμβάνω.

Δε κρίνω ούτε εμένα, ούτε εκείνους, ούτε κανέναν. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσεις μια ενωμένη οικογένεια. Είχα στυο μυαλό μου ένα προσωπικό στοίχημα ότι δεν έπρεπε τα πράγματα να γίνουν όπως ήταν πριν αλλά δεν είναι κάτι που θα έκανα με κάθε κόστος. Αυτά τα πράγματα έρχονται, δε μπορείς να τα υπολογίσεις.

Όταν δεν φεύγεις από τον προσωπικό σου χώρο, όταν θες να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα, όταν αποφεύγεις να κάνεις μπάνιο, όταν δε μιλάς με κάποιον για μέρες, είναι σημάδια κατάθλιψης. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία αλλά το άφησα να πάει όσο είναι να πάει. Το αποδέχτηκα. Έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου.

Την πρώτη φορά λίγο ζορίστηκα γιατί στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Ήταν τα πράγματα δύσκολα και άφησα τη ροή των πραγμάτων να κυλίσει. Δεν στράφηκα σε κάποιον ειδικό γιατί δεν έχω καλή επαφή μαζί τους. Μπορεί να είναι λάθος. Η αίσθησή μου όμως είναι ότι αν μιλάμε και μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό μας, και το περιβάλλον γύρω μας είναι τέτοιο που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το πέρασα μόνος μου και μετά άρχισα να ανοίγω και να λέω τι έχω περάσει στους ανθρώπους που είναι γύρω μου», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.