«Και να θέλω να του δώσω ένα φιλί...» - Η Μενεγάκη μοιράστηκε τις ανησυχίες της για τον Ματέο Παντζόπουλο

Πως χειρίζεται την δημοσιότητα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και να θέλω να του δώσω ένα φιλί...» - Η Μενεγάκη μοιράστηκε τις ανησυχίες της για τον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πολύ αγαπητές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης και η αλήθεια είναι πως αυτό έχει αποδειχθεί από την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και από όλα αυτά τα χρόνια, που τη βλέπουμε να παρουσιάζει εκπομπές.

Η πορεία της αυτή λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και να δέχεται αμέριστο ενδιαφέρον τόσο από τα social media όσο και από τον κόσμο, που τη συναντάει στο δρόμο. Αυτό το ενδιαφέρον σχολίασε στον αέρα της εκπομπής η ίδια, την Παρασκευή 27/5 και τόνισε πως δεν την κομπλάρει καθόλου η συνθήκη αυτή και πως δε φοβήθηκε ποτέ της να έχει και δημόσια προσωπικές στιγμές, επειδή τη βλέπουνε.

Απόδειξη μάλιστα στην τοποθέτηση αυτή είναι το γεγονός, πως ανταλλάσσει φιλιά με τον Ματέο στο δρόμο, χωρίς κανένα άγχος.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα δημόσια φιλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί μέσα από την εκπομπή που ερχόμουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο. Όταν βγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, στην Κω, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το εάν… φρίκαρε ποτέ με την μεγάλη δημοσιότητα, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ. Καταλαβαίνεις ότι σε κοιτάνε».

Απαντώντας στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το εάν μέχρι και σήμερα νιώθει χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Και να θέλω να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι;»

Το δύσκολο βράδυ στο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της σήμερα Παρασκευή 27/5, αποκάλυψε τα... προβλήματα που έχει στο σπίτι της λόγω της έντονης ζέστης και ακόμη δεν έχει ανέβει η θερμοκρασία για τα καλά, αφού σήμερα και αύριο θα "καούμε".

Η παρουσιάστρια πως τα βράδια που πέφτει να κοιμηθεί ενώ στην αρχή ζεσταίνεται και ανοίγει τα παράθυρα ή το κλιματιστικό, στη συνέχεια κρυώνει και τα κλείνει όλα.

«Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει, καιγόμαστε έτσι; Η ζέστη είναι όχι απλά αφόρητη, δεν παίζεται. Το βράδυ δεν ξέρω εσείς πώς κοιμάστε, εγώ πάντως σηκώνομαι, ανοίγω παράθυρα, κλείνω παράθυρα, βάζω ανεμιστήρες, βάζω air condition, τα κλείνω όλα, μετά κρυώνω...», είπε η Ελένη Μενεγάκη αρχικά.

«Με λες καλά; Εντάξει...τι να κάνουμε ρε παιδιά τώρα; Τέτοια να ‘ναι μόνο τα θέματά μας», είπε κλείνοντας το θέμα.