Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Χατζίδου - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της, Μελίτα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Χατζίδου - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της, Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου καθώς ο ερχομός της κορούλας τους, Μελίτας έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια αποκάλυψε το σοκαριστικό τροχαίο που είχε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας όπου θυμίζει για τα καλά καλοκαίρι, η Ελένη Χατζίδου βρήκε την λύση προκειμένου η κορούλα της να δροσιστεί. Μεταξύ άλλων δημοσίευσε δυο αναρτήσεις στις οποίες βλέπουμε την μικρή Μελίτα να είναι μέσα σε μια παιδική πισίνα η οποία είχε μέσα νερό.

Οι αναρτήσεις της Χατζίδου με την κορούλα της

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

Ανάρτηση Χατζίδου

«Από όταν τον γνώρισα με έχει κάνει...»

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star την Παρασκευή 27/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την εμπειρία της από το ρόλο της παρουσιάστριας, στη συνέχεια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και ο ένας κούμπωσε στον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο και μετά την απόκτηση της κόρης τους Μελίτας στη ζωή, όλα άλλαξαν προς το θετικό. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοιτώντας την κάμερα δήλωσε πως από τότε που μπήκε ο άντρας της στη ζωή της, νιώθει πως έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. Τόνισε πως φυσικά και είχε αυτή τη βάση από μόνη της αλλά ο γυμναστής ενίσχυσε όλη αυτή την τάση της.

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δε θέλω να κρύβω πράγματα, ο Ετεοκλής όμως να νομίζω, καλά είμαι σίγουρη με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει κάνει να σκέφτομαι περισσότερο και τον άλλο, σίγουρα μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι το καλύτερο στον άλλον».