Πολύ δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου - Τι συνέβη;

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου - Τι συνέβη;

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τις τελευταίες ώρες βιώνει πολύ δύσκολες ώρες καθώς όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη της θεία Κίτσα έφυγε από την ζωή. Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μεταξύ άλλων δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κηδεία της θείας της, στην οποία απεικονίζεται το φέρετρο και η φωτογραφία της. Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της «Αντίο θεία Κίτσα» ενώ από την άλλη έδωσε τα συλλυπητήριά της στην ξαδέλφη της, Μαρίνα.

Η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως και ο πατέρας της απουσιάζει από την ζωή της μιας και δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

Ανάρτηση Πασχαλίδου

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για όσα έχει βιώσει στη ζωή της - «Ένιωσα τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση»

Tο πρωί της Τρίτης 24/5 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πρόσφατα με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που βίωσε, το ρατσισμό, τη συνέντευξη στον Ντιέγκο Μαραντόνα, και για όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Άρχισα να σπουδάζω δράμα και θέατρο στο πανεπιστήμιο, επειδή όλες οι δουλειές μου ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού. Ετοιμάζω την τρίτη μου θεατρική παράσταση. Λέω στην κόρη μου να γίνει γιατρός. Εκείνη ακολουθεί τον δικό της δρόμο, έχει επιλέξει να κάνει κινηματογράφο και τηλεόραση. Δεν είμαι και πολύ έτοιμη για τη στιγμή που θα μου πει ότι είναι ερωτευμένη. Θέλω η κόρη μου να μου τα λέει όλα και το κάνω με ύπουλο τρόπο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Η δική μου μητέρα ήταν πολύ αυστηρή, δεν με άφηνε να έχω σχέσεις από νωρίς. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Η μαμά μου δεν είχε λεφτά να με πάει στο γιατρό. Οι γονείς μου με άφησαν σε ένα μικρό χωριό στο Κιλκίς, στην Κοκκινιά οπού έμεινα με την γιαγιά μου και τον πάππου μου. Δεν είχαμε τηλεόραση και επειδή δεν είχα την δυνατότητα να συγκρίνω με κάποιον άλλον, δεν ένιωθα φτωχή.

Ένιωθα πάρα πολύ πλούσια. Όταν πια οι γονείς μου δεν άντεχαν πια, με πήρανε και φύγαμε στη Σουηδία. Ο αποχωρισμός από τη γιαγιά μου ήταν δύσκολος. Εγώ την αποκαλούσα μαμά. Δεν ξεπερνάς τον χαμό ενός γονιού. Ο πατέρας μου “έφυγε” και με άφησε με τόσα ερωτηματικά και τόσες απορίες».

Για τις δυσκολίες που βίωσε στην Σουηδία, αλλά και για την επιστροφή της στην Ελλάδα είπε: «Στο βιβλίο μου “Σε ξένες γειτονιές” περιγράφω τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση που έζησα στη Σουηδία. Πάντα ήμουν πάρα πολύ υπερήφανη για την ελληνική μου ταυτότητα. Όταν έγινα διάσημη και άρχισα να δουλεύω στην τηλεόραση, ενώ ήθελαν όλοι να γίνω Σουηδή, εγώ πάντα επέμενα ότι είμαι Ελληνίδα.

Είχα έρθει μόνο με μία βαλίτσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δέχτηκα να πάω τελικά στην ΕΡΤ και παρόλα αυτά έμεινα στην Ελλάδα και ξεκίνησα μία νέα ζωή. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά και ευτυχισμένα χρονιά της ζωής μου, παρόλο που με ζόρισαν πάρα πολύ εδώ. Έκλαιγα πολύ. Έβαζα τηλεόραση και έλεγαν κακίες για τα πόδια μου ή για το τί φοράω».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συνάντησή της με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα: «Η συνέντευξη μου με τον Μαραντόνα ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Όταν ήρθα για τον Μαραντόνα γελούσαν. Ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν “Κυρία Πασχαλίδου τί ήρθατε να κάνετε εδώ;”. Έπιασα συζήτηση με δυο ξένους που με ρώτησαν “πόσα χρήματα έχεις να προσφέρεις;”. Τους έδειξα ότι δεν είχα λεφτά στις τσέπες μου άλλα τους είπα για το κεφάλαιο που έχω γράψει για τον Μαραντόνα σε βιβλίο μου.

Μου είπαν ότι προσέφεραν στον Μαραντόνα ογδόντα και εκατό χιλιάδες ευρώ και ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη συνέντευξη. Όταν κατέβηκε ο Μαραντόνα είχαν μείνει όλοι οι άντρες κόκαλο, ξεκίνησα εγώ να του μιλάω, χάρηκε και με αγκάλιασε. Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μαραντόνα και μου είπε πως θέλει να δώσει σε μένα συνέντευξη.

Πήρα τηλέφωνο τα αφεντικά μου στην ΕΡΤ και δεν πίστευαν πως θα μου δώσει συνέντευξη ο Μαραντόνα. Έκανα μίση ώρα συνέντευξη στον Μαραντόνα πουλήθηκε σε 33 χώρες, και εγώ δεν την έχω καν στο αρχείο μου. Ξεκίνησα την συνέντευξη στον Μαραντόνα στα αγγλικά και βαρέθηκε, κόντευε να κοιμηθεί, μόλις του μίλησα στα ισπανικά λύθηκε».

«Αν είχα μία ωραία πρόταση θα πήγαινα σε talent show ως κριτής. Κάθε μήνα μου ζητάνε από την Σουηδία να πάω σε ριάλιτι επιβίωσης. Εγώ πεινάω δεν έχω κάνει ούτε μία μέρα δίαιτα στη ζωή μου αν μου δώσουν μία χούφτα ρύζι θα πεθάνω. Λέω όχι στα ριάλιτι επιβίωσης όσα χρήματα και αν μου δίνουν».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε: «Θα πω ναι στην επομένη πρόταση γάμου που θα μου κάνουν. Φοβόμουν τους γάμους, είχα πάει σε ψυχολόγο για να δω τί είναι αυτό που με έκανε να λέω όχι στις 3 προτάσεις γάμου που μου έγιναν. Έζησα υπέροχα και με τους 3 άντρες που μου έκαναν πρόταση γάμου, είμαστε φίλοι και χαίρομαι που δεν τους παντρεύτηκα».