«Ήμουν στο κρατητήριο για...» - Το άγνωστο περιστατικό του Βασίλη Μίχα στην Κίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν στο κρατητήριο για...» - Το άγνωστο περιστατικό του Βασίλη Μίχα στην Κίνα

Ο Βασίλης Μίχας, τον οποίο απολαμβάνουμε πλέον στη Γη της Ελιάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, και πέρα από την καριέρα του στο μόντελινγκ αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη σε ένα ταξίδι του στην Κίνα, αφήνοντας άφωνο το πλατό.

Ο ίδιος ανέφερε πως την ώρα που γύριζε από το γυμναστήριο με ταξί προς το σπίτι του, έχασε το κινητό του, το οποίο ανακάλυψε πως ήταν στο ταξί αργότερα και όταν προσπάθησε να το πάρει πίσω, όλα πήγαν λάθος. Κατέληξε να τσακώνεται με τον οδηγό, ο οποίος του άφησε σημάδι και στην ψυχή και στο σώμα με την συμπεριφορά του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μίχα

«Ήμουν στο κρατητήριο για μια μέρα. Έχω ακόμη πάνω μου το σημάδι, έχει περάσει μια τετραετία. Μπήκα στο ταξί μετά το γυμναστήριο για να πάω σπίτι και μου πέφτει το κινητό μέσα. Παίρνω τηλέφωνο να μου το επιστρέψει ο οδηγός, μέσω της εφαρμογής στην οποία είχε και το προφίλ του», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας: «Ήθελε χρήματα αυτός για να μου το επιστρέψει. Ήθελα να του δώσω κάτι συμβολικό, δεν ήθελε όμως αυτός, ήθελε παραπάνω. Στα κινέζικα αυτός, αγγλικά εγώ. Κάποια στιγμή πάω να του τραβήξω το κινητό μου και με δαγκώνει πάνω από τα ρούχα. Κάθε φορά που λέω αυτή την ιστορία ανατριχιάζω γιατί θυμάμαι το δάγκωμα.

Δεν το περίμενα, μου βγήκε κάτι πολύ βίαιο εκείνη την στιγμή, τον γύρισα τούμπα και του πήρα το κινητό. Ήρθε η αστυνομία σε λίγα λεπτά και μας βάλανε μέσα και τους δύο»

Η αποκάλυψη για την σχέση του με τη Φαίη Ξυλά

Το βράδυ της Πέμπτης 5/5 είδαμε τον Βασίλη Μίχα καλεσμένο στην εκπομπή night out και μεταξύ των δοκιμασιών που πέρασε έκανε πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ''Έρωτας με διαφορά'' απάντησε δημόσια για τις φήμες, που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια του Φαίη Ξυλά.

Ο νεαρός αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως είχαν χημεία αλλά κυρίως επαγγελματική δεν είχε και δεν έχει θέμα με τις μεγάλες διαφορές ηλικίας ανάμεσα σε ζευγάρια. Μάλιστα τόνισε πως παρατηρεί να είναι τάση οι σχέσεις αυτές μιας και έχει συνάψει τέτοια σχέση και ο ίδιος.

«Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ κουλ. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τη δουλειά αυτή τη χάρηκα πάρα πολύ» είπε.

Στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε αν θα έκανε κάτι με μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα με τον Βασίλη Μίχα να παραδέχεται: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες».

Tέλος, για το πως είναι τώρα η προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Μίχας είπε: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική, Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο», είπε ο Βασίλης Μίχας.