Αυλαία για το Κάτι Ξαναψήνεται - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το "αντίο" της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για το Κάτι Ξαναψήνεται - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυλαία έριξε το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 η εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Φυσικά, η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την μαγειρική εκπομπή, η οποία στάθηκε αφορμή να γνωρίσει νέα μέρη, κάνοντας τον δικό της απολογισμό, λίγο μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το τέλος του Κάτι Ξαναψήνεται

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο με τους συνεργάτες και έγραψε στην λεζάντα:

«Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα! Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από Ποτέ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας.

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό! Γι’αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το @katixanapsinete γίναμε και μια ΠΑΡΕΑ. Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν!!!».

Θα συνεχίσει ή όχι του χρόνου στο ΣΚΑΙ;

Τα πάνω κάτω θα φέρει όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ στην απογευματινή του ζώνη, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το πως θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζουν να εντάξουν στην απογευματινή ζώνη καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και μια νέα καθημερινή σειρά. Με άλλα λόγια, στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται» μάλλον θα προγραμματίσει τηλεπαιχνίδι και σειρά, μιας και το εν λόγω μαγειρικό ριάλιτι φαίνεται να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς παίρνει απευθείας μετάθεση στο «My style rocks», το οποίο προορίζεται όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα πάνω κάτω στο ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου