Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη που επιβεβαίωσε την σχέση Άγγελου Λάτσιου και Γαίας Μερκούρη

Κάτω από την κοινή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη που επιβεβαίωσε την σχέση Άγγελου Λάτσιου και Γαίας Μερκούρη

Στα Άχλα της Άνδρου ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την κοπέλα του, Γαία Μερκούρη αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής 27/5 της εκπομπής (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία).

Η παρουσιάστρια θέλησε να περάσει το Σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μάλσιτα είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ποζάρει με την αγαπημένη του γιου της. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια πήραν αμέσως φωτιά και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει σε δύο από αυτά.

Το ένα ήταν φυσικά της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία έγραψε «πάρτε με κι εμένα…» με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «αγάπη μου μεγάλη , κουμπαρά της ψυχής μου» ενώ το άλλο ήταν ενός follower ο οποίος έγραψε: «Στη κυριολεξία "η μάνα σου, εγώ κ συ"», στους στίχους δηλαδή του τραγουδιού του Γιάννη Πάριου που λέει: «Έλα να πάμε στο νησί η μάνα σου εγώ και εσύ… Έλα να πάμε εκεί που λες, που κάνουν τα πουλιά φωλιές…», με την Ελένη Μενεγάκη να γελά.

Τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία με τον Άγγελο & την Γαία

Τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία με τον Άγγελο & την Γαία 2

Τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία με τον Άγγελο & την Γαία

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη

Πολύ έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα η κούκλα κόρη της Δωροθέα Μερκούρη, Γαία, μιας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και ερωτευμένο και συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτές μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η σχέση των δύο παιδιών φαίνεται να είναι σοβαρή, μιας και η Γαία έχει γνωρίσει την οικογένεια του Άγγελου, με την οποία τα πάει και εξαιρετικά, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζί για διακοπές, όπως πρόδωσε η Ελένη Μενεγάκη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μαζί με τον γιο της και την κοπέλα του.

Καλά τα πάει όμως και με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Γαίας.

Ωστόσο, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και ο Άγγελος Λάτσιος με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα Μερκούρη, παρόλο που η ίδια στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Ματέο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τα έχουν αφήσει πίσω τους.

Γαμπρός και πεθερά, όπως χιουμοριστικά θα μπορούμε να τους πούμε, τα πηγαίνουν πολύ καλά, μιας και η Δωροθέα αρκετές φορές έχει εξίσου αφήσει τα δικά της σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Άγγελου!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούερη