Στιγμές ευτυχίας για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 28/5 μέρα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά καθώς ο μονάκριβος γιος τους έγινε 18 χρονών (δείτε εδώ πως είναι σήμερα). Φυσικά, οι δυο ηθοποιοί και περήφανοι γονείς θέλησαν να στείλουν στον Χάρη τις ευχές τους και δημόσια μέσα από τα social media.

Οι ευχές Τσαβαλιά & Σεφερλή για τα γενέθλια του γιου τους

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του από τότε ήταν μωρό και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Σ’ έναν άντρα ετών 18 !!!!! Σε ήξερα πριν σε γνωρίσω! Σε χάιδεψα πριν σ’ ακουμπήσω! Σ’ αγάπησα πριν σ’ αντικρίσω! Και τώρα που είσαι έτοιμος να “πετάξεις”, σου εύχομαι να ζήσεις τη ζωή που θα ονειρευτείς! Να ξέρεις ότι πάντα θα σ’ ακολουθούν οι ευχές μου και η συμβουλή μου: Μην τα παρατάς ποτέ! Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή μου! Είσαι η ζωή μου! Σ’ αγαπώ ατελείωτα!!!!!!! Η μαμά σου #myson #myeverything #happy18th».

Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε μια τωρινή φωτογραφία του Χάρη και έγραψε: «Ναι ναι! Η μέρα έφτασε! 18άρισες γιε μου! Πολλά τα συναισθήματα! Δεν χρειάζεται να στα γράψω! Τα νιώθεις 18 χρόνια τώρα! Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία κι ευτυχία! Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις σου και να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και να θυμάσαι: ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Όπως είμαστε μέχρι τώρα! Έτσι παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουμε πάντα νικητές! Σε λατρεύω γιε μου και είμαι πολύ περήφανος για σένα!».

Αυτός είναι ο αδερφός της Έλενας Τσαβαλιά και θείος του Χάρη

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει επιλέξει να κρατά συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός που και που της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και είναι αρκετά ενεργή.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στην οποία πόζαρε χαμογελαστή με τον αγαπημένο της αδερφό. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Είσαι αυτός που σκέφτεται πιο σοφά από εμένα, που νιώθει πιο βαθιά από εμένα, είσαι ο σύμβουλός μου, είσαι ο προστάτης μου αν και είσαι…ο μικρός μου αδελφό. Χρόνια γερά και χαρούμενα, μικρέ. Σ’ αγαπάω πάααααααρα πολυυυυυυυύ».