Βασίλης Γκουρούσης: «Έφτασα κοντά στο να βάλω τέλος στη ζωή μου»

«Αυτοί που δεν με ξέρουν, με κατακρεούργησαν και δεν σεβάστηκαν την οικογένειά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Γκουρούσης: «Έφτασα κοντά στο να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την αποφυλάκισή του σε σχέση με την υπόθεση για το ριφιφί στο Ψυχικό.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

«Ήμουν κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο κι όταν μου το είπαν, πήγα να πηδήξω από τον ενδέκατο. Με το ζόρι με κράτησαν τα παιδιά. Λέω τι λέτε; Τι δουλειά έχω εγώ με αυτό το πράγμα; Δεν έχω ιδέα. Έχετε στοιχεία δικά μου; Κανένας δικός μου άνθρωπος δεν το πίστεψε.

Γνώρισα την Τέτα το 1986 όταν βρήκα ένα πορτοφόλι με 300.000 δραχμές και το παρέδωσα στον γαμπρό της κι εγώ είχα πάνω μου μόνο 50. Έτσι τη γνώρισα. Αυτοί που δεν με ξέρουν, με κατακρεούργησαν και δεν σεβάστηκαν την οικογένειά μου. Με πήγαν στις φυλακές Τρικάλων, δεν θα ξεχάσω όλη τη διαδικασία.

Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, ήμουν μόνος λόγω covid. Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας που με βοήθησε και δεν έβαλα τέρμα στη ζωή μου. Μιλώ σοβαρά. Όταν έπιασα δουλειά στο καφενείο της φυλακής, έφυγε για λίγο η κακή σκέψη από το μυαλό μου…

Είπα στην Τέτα και στα παιδιά να μην έρθουν να με δούνε σε αυτό το χάλι. Αναγκάστηκα να δεχτώ την οικογένειά μου, όταν έγιναν κάποια πράγματα… Σε κανένα δεν είπα πως αποφυλακίζομαι. Τα προσωπικά θα τα πούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, που είναι το σαράκι της οικογένειας».

Έξω φρενών ο Βασίλης Γκουρούσης με ερώτηση δημοσιογράφου - «Από ποιο κανάλι είστε;!»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 27/5 συνάντησε τον Βασίλη Γκουρούση στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα. Εκεί η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για την αποφυλάκισή του αλλά και για τη σχέση με την Τέτα Καμπουρέλη, καθώς πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί διαζυγίου.

«Ήρθα να προσκυνήσω, νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, είμαι μια χαρά. Όταν αποφυλακίστηκα πήγα να δω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τα παιδιά μου, όλους»

«Τα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή. Εγώ περνάω μια προσωπική περιπέτεια, στην οποία πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου, σε όλο αυτό που μου έχει συμβεί. Αποπερατώθηκε σήμερα η ανάκριση, έκλεισε αυτός ο κύκλος για να μην ακούγονται διάφορα πράγματα. Βήμα – βήμα προχωράω προς τη δικαίωση».

«Εννοείται ότι μιλούσα με την οικογένειά μου, γιατί να μην μιλάω; Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να το συζητήσω, είναι προσωπικά θέματα αυτά, σας παρακαλώ πολύ! Σεβαστείτε ότι είναι προσωπικά, από ποιο κανάλι είστε;».