Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Η Ελπίδα Νίνου είχε κάνει τσακωτό τον Πέτρο Φιλιππίδη με ένα φλερτ»

«Εγώ ξέρω και άλλες κοπέλες που έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά»

«Η Ελπίδα Νίνου είχε κάνει τσακωτό τον Πέτρο Φιλιππίδη με ένα φλερτ»
News 28.05.2022 19:42
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Γιώργος Λαμπάτος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να κάνει μια σπάνια αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος τον τελευταίο καιρό απασχολεί όσο τίποτα άλλο με αφορμή τις καταγγελίες για το κίνημα #metoo στον χώρο της υποκριτικής.

Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Λαμπάτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ουσιαστικά με εξαφάνισαν. Κατ’ αρχάς ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βλέποντας την ανταπόκριση που είχα, δεν μπορούσε να το ανεχτεί με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί στη σκηνή. Μια λάμπα, που κοσμούσε το σαλόνι, τη γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού.

Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε. Έχουμε τον συνδυασμό δύο πρωταγωνιστών που ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια. Η φυλάκιση του Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, δεν μπορώ να χαρώ γι’ αυτόν, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες.

Θυμάμαι ένα περιστατικό που τον έκανε… τσακωτό η Ελπίδα Νίνου να έχει ένα φλερτ. Εγώ ξέρω και άλλες κοπέλες που έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Έχουν γίνει τόσες ώρες ιστορίες κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα; Πιστεύω ότι έχει κάποιο συμφέρον. Ζούσανε σαν βασιλιάδες, δεν είναι συμφέρον αυτό; Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου».

Στη φόρα η συμφωνία που έκαναν Φιλιππίδης - Νίνου στην περίπτωση που καταδικαστεί ο ηθοποιός

Την Τετάρτη 27 Απριλίου το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό (δείτε εδώ φωτογραφίες) αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός ωστόσο ανεστάλη και ο δικηγόρος του ηθοποιού παρακάλεσε τους τραπεζίτες να παγώσουν την διαδικασία λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του προφυλακισμένου και κατ' επέκταση της οικογένειάς του.

"Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μην βγει σε πλειστηριασμό την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν. Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, διότι δεν δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά.

Το σπίτι του Πέτρου έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή αν δεν βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει σε πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο ο Πέτρος, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία".

Η εξέλιξη αυτή αλλά και όλα όσα συμβαίνουν οδηγήσαν το ζευγάρι σε πολύ σκληρές αποφάσεις., Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια συμφωνία με την σύζυγό του για την περίπτωση που καταδικαστεί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao.

Να πάρει τον γιο του και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και ταυτόχρονα βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και την γυναίκα του αλλά και τον μοναχογιό του.

Η Ελπίδα Νίνου στέκεται πάντα στο πλευρό του αλλά είναι άγνωστο εάν και πότε εκείνος θα μπορέσει να είναι ξανά κοντά στην οικογένειά του. Στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση είναι τραγική και εκείνη είναι αντιμέτωπη με πολλά χρέη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να διαχωρίσουν στο βαθμό που γίνεται τα οικονομικά τους προκειμένου εκείνη και ο γιος τους να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπέστατα και να σωθούν από περαιτέρω συνέπειες της δικαστικής περιπέτειας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, με το ζόρι είπα τα λόγια μου»

«Πώς θα του μιλήσω για...» - Γροθιά στο στομάχι οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για την καταγγελία στον Φιλιππίδη

Share