4 μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της συντρόφου του

Δεν κλείνει η πληγή της απώλειάς του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
4 μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση -

4 μήνες συμπληρώθηκαν από την μέρα που ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, μια είδηση που προκάλεσε τεράστια θλίψη, με τον Γιώργο Καπουτζίδη μάλιστα να αναφέρει πως εκείνο το βράδυ ήταν το πιο δύσκολο της ζωής του.

Ανάμεσα στα άτομα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλειά του είναι η σύντροφός του, Διονυσία, η οποία όμως προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της και να προχωρήσει στη ζωή της.

Ωστόσο, με αφορμή την συμπλήρωση των 4 μηνών, η ίδια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κολάζ με μερικές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «4 μήνες χωρίς εσένα».

Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση για τους 4 μήνες από τότε που σκοτώθηκε

Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση για τους 4 μήνες από τότε που σκοτώθηκε

«Λύγισε» η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον Πάνο Νάτση - «Δεν μπορώ να δω τις Σέρρες...»

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τετάρτης 25/5. Μέσα σε όλα τα άλλα εστίασε στον πρόσφατο χαμό του καλού της φίλου Πάνου Νάτση, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και τη θεωρούμε πολλές φορές δεδομένη » , είπε η γνωστή ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε : « Δεν έχω δει το σήριαλ «Σέρρες» και ούτε νομίζω πως θα μπορέσω να το δω. Δεν θέλω.. και προχθές που πήγα λίγο... δε θέλω, δεν είμαι έτοιμη ακόμα νομίζω. Κάθε άνθρωπος που βιώνει μια απώλεια δεν είναι ωραίο. Δεν ξέρω» (δείτε το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση).

Και συνέχισε: «Δε μπορώ εγώ ακόμα να το δω. Δεν είμαι ακόμα και στη φάση να γυρίσω και να πω , πως θα χαιρόταν πολύ αν έβλεπε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο. Εγώ είμαι στη φάση ακόμα του γιατί δεν είναι εδώ να χαρεί. Αυτό. Εντάξει, η ζωή είναι απρόβλεπτη και την θεωρούμε πολλές φορές δεδομένη όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Δεν ξέρεις όμως τι θα συμβεί».

Με αυτά τα λόγια, μίλησε για τον χαμό του καλού της φίλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα.