Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Τον έχω συγχωρήσει, δεν κρατώ κακία»

«Γελάω όταν ακούω να λένε ότι οι καταγγελίες γίνονται για τη δημοσιότητα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Τον έχω συγχωρήσει, δεν κρατώ κακία»

Το πρωί της Κυριακής (29/5) η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και για την αναβολή που πήρε η δίκη (δείτε εδώ τον λόγο).

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχεις υποστεί και στο σώμα σου και τη ψυχή σου καταγράφεται κι αφήνει ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσεις γιατί αν μείνει τραύμα, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου.

Μπήκα στη διαδικασία να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πως θα πάρω το καλό. Μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έκανα αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πολύ καλά.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα το περιγράψεις στο δικαστήριο. Αυτό είναι ανώδυνο και για τους συναδέλφους μου, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν… Τον Νοέμβριο, που θα γίνει η επόμενη δικάσιμος, θα είμαι πολύ χαρούμενη να γίνει το δικαστήριο για να κλείσει ο κύκλος…

Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που στήριξαν τον θύτη χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή συνθήκη τότε. Θέλω να πιστεύω ότι πια δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο… Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω αν κρατώ κακία; Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο από κάπου έχει επηρεαστεί και πρέπει να το δει… Θέλω να πιστεύω ότι με το Me Too έχουν αλλάξει πράγματα».

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν...»

Η αναμενόμενη δίκη ανάμεσα σε Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη, που είχε προγραμματιστεί αναβλήθηκε την Τετάρτη 4/5, εκκρεμεί ακόμα, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ιατρικούς λόγους. Από την άλλη μέσω του Super Kατερίνα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός παρευρέθηκε κανονικά στο Πρωτοδικείο Αθηνών και μάλιστα προέβη σε δηλώσεις.

Όσα έχουν συμβεί και για όσα κατηγορεί η Παυλίδου τον κατηγορούμενο έχουν αναφερθεί σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ, ωστόσο η γυναίκα ήταν πιο φειδωλή σε τοποθετήσεις της. Αυτή τη φορά με το δίκιο να την πνίγει τα είπε έξω από τα δόντια μιας και κατάλαβε πως θα πάρει καιρό, μετά την αναβολή, ώστε να φωτιστεί η υπόθεση από τη δικαιοσύνη και τα μέσα της.

«Δεν έχω να σας δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ». Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε αν γνωρίζει για το αν θα διεξαχθεί το δικαστήριο, με την Σοφία Παυλίδου να αναφέρει: «Που να ξέρω».

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ»