Απόδραση στη θάλασσα για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της, Ada - Οι αναρτήσεις στο instagram

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απόδραση στη θάλασσα για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της, Ada - Οι αναρτήσεις στο instagram

Με αφορμή την υψηλή θερμοκρασία, η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ημέρα προκειμένου να απολαύσει βουτιές στη θάλασσα μαζί με την κόρη της, Ada.

Οι δυο τους είναι αχώριστες μιας και η σχεδιάστρια ρούχων έχει αποκαλύψει παλιότερα πως πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταφέρει να φέρει την κόρη της στην Ελλάδα μιας και η διαδικασία της υιοθεσίας δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση για την ίδια.

Ωστόσο, η ίδια πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην κορούλα της με την οποία κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά είναι αρκετά ενεργή μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από την θάλασσα, στην οποία φωτογραφίζει την μικρή Ada, να παίζει στην άμμο με τα κουβαδάκια μαζί με την φίλη της.

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Κοντοβά

«Είχα δύο ατυχείς εγκυμοσύνες...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να κάνει ένα live μαζί με την καλή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου, προκειμένου να μιλήσει για όλη τη διαδικασία της υιοθεσίας της μικρής Ada, με την οποία πλέον έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στην καθημερινότητά τους στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες, επομένως δεν μπορεί να θεωρεί τίποτα δεδομένο στη ζωή της.

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά. Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες», είπε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει: «Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά».

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή. Δεν είναι σίγουρο ούτε αν μείνεις έγκυος και το λέω εγώ που είχα δύο ατυχείς εγκυμοσύνες», αποκάλυψε.

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές.

Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι.

Τα παιδιά προσαρμόζονται, δένονται πιο εύκολα μαζί σου, το δύσκολο είναι εσύ να δεθείς μαζί τους», είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά.

Για το αν έχει σκοπό να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Ada, είπε: «Δεν μας το έχει συζητήσει καθόλου και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα.

Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση».

Τέλος, είπε: «Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Ada αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο».