Έξοδος από το μαιευτήριο για την Ρούλα Σταματοπούλου χωρίς τον νεογέννητο γιο της

Το συγκινητικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξοδος από το μαιευτήριο για την Ρούλα Σταματοπούλου χωρίς τον νεογέννητο γιο της

Η Ρούλα Σταματοπούλου βιώνει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε τον κόσμο τον αγαπημένο της γιο, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο. Συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την Ελένη Μενεγάκη όπου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Από την άλλη, η Ρούλα Σταματοπούλου θέλησε να δημοσιεύσει σήμερα (29/5) την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις όμορφες ευχές που δέχτηκε.

Μεταξύ άλλων, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «5/5/2022 My baby boy. Μπορεί να φύγαμε χωρίς τον πρίγκιπα μας μιας και βιάστηκε να έρθει στην αγκαλιά μας αλλά πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί γιατί είναι δυνατός υπερκινητικός και τσαμπουκαλης … και κούκλος… κουκουβάγια μάνα!

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον υπέροχο γιατρό της καρδίας μου και όλη την καταπληκτική ομάδα του για την στήριξη και την φροντίδα. Και φυσικά όλους εσάς για τις ΑΠΕΙΡΕΣ ευχές σας. Κλαίω από συγκίνηση για την τόση αγάπη σας γιατί να ξέρετε ότι την νιώθω. Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους»

Η τρυφερή ανάρτηση της Ρούλας Σταματοπούλου

Ανάρτηση Ρούλας Σταματοπούλου

''Πλημμύρησαν'' το δωμάτιο της Σταματοπούλου με μπαλόνια

Η Ρούλα Σταματοπούλου τους τελευταίους εννιά μήνες βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο μιας και ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και απολάμβανε κάθε μέρα αυτή της νέας για εκείνη πραγματικότητας. Αφού προγραμμάτισε και έκανε ένα λαμπερό baby shower, την Τετάρτη 25/5 γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι.

Η ίδια αφού έγινε ο τοκετός φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ γρήγορα για το ευτυχές γεγονός με ένα insta story. Το φύλο το μωρού το ξέραμε, αλλά όσοι δεν το θυμόντουσαν το επιβεβαίωσαν αφού το δωμάτιο στο οποίο μένει είναι γεμάτο με δώρα και μπλε μπαλόνια.

Ρούλα Σταματοπούλου