Θρήνος για την Έλενα Παπαρίζου

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Έλενα Παπαρίζου

Σε πένθος έχει βυθιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής 29/5 το πανελλήνιο καθώς έφυγε από την ζωή ο Δάκης, μετά από πολλά προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, ο Δάκης τραγουηδιστής σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 42 κιλά (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του).

Την δυσάρεστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ (δείτε την εδώ).

Πολλοί ήταν οι celebrities που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δημοσίευσε το Τόσα Καλοκαίρια του Δάκη και έγραψε "Καλό ταξίδι".

Το "αντίο" της Έλενας Παπαρίζου στον Δάκη

Το 'αντίο' της Έλενας Παπαρίζου στον Δάκη

Συγκινημένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την απώλεια του...

Με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αναφέρθηκε σε έναν θάνατο που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την Κυριακή 29/5.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για το θάνατο του Δάκη σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τι δικό τους "αντίο" μάλιστα, είπαν τόσο η Ναταλία Γερμανού, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου.

"Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με ένα αγαπημένο κομμάτι του Δάκη που έφυγε από τη ζωή, αλλά έχουμε πει ότι μπορεί να στεναχωριόμαστε με την ανθρώπινη ιστορία ενός καλλιτέχνη, χαιρόμαστε όμως που μένει αναλλοίωτη η μνήμη του μέσα από το έργο του και ο Δάκης έχει ερμηνεύσει απίστευτα τραγούδια. Είμαι σίγουρη ότι θα τα τραγουδάνε και οι επόμενες γενιές", ανέφερε χαρακτηριστικά.