«Αν δεν έρθεις στο ξενοδοχείο μην...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Φιλίνη για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Συγκλονίζει με τα λεγόμενά της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν δεν έρθεις στο ξενοδοχείο μην...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Φιλίνη για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Στην εκπομπή Status η Ελένη Φιλίνη την Κυριακή 29/5, προχώρησε σε μία συνέντευξη ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη. Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρόσφατα είχε αναφερθεί και στο θέμα της μητρότητας, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και ευρύτερα, αλλά μεταξύ άλλων μοιράστηκε και την δική της εμπειρία σε αυτό το θέμα μιας και της έχει συμβεί στο παρελθόν

Η Ελένη Φιλίνη μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες, διευθυντή παραγωγής και κάποιους άλλους που δεν ήταν όμως κάτι τόσο σημαντικό. Ακόμα και όταν ήμουν χορεύτρια σαν κοριτσάκι, μου είχε τύχει. Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα, ή και άντρας… Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική.

Η παρενόχληση υπήρχε πάντα, το παν όμως είναι το μέτρο. Φυσικά και για ένα παιδί είναι τραγικό. Θυμάμαι το πρώτο σκηνικό που έζησα, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και χόρευα στη Νεράιδα. Ήρθε ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος ξαφνικά και μου λέει «κοίτα να δεις, αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο μην πας το βράδυ για δουλειά στη Νεράιδα». Πήγα στο σπίτι και πήγα να πεθάνω από τη στεναχώρια μου».

«Δεν είπα κουβέντα και πήγα την άλλη μέρα να μαζέψω τα πράγματα μου. Δεν μου είπε όμως κανείς τίποτα. Είδε λοιπόν ένα παιδί που ήταν στραβάδι και εκείνα τα χρόνια φοβισμένο, όχι όπως σήμερα που τα παιδιά είναι πιο ψυλλιασμένα, αμίλητη και λίγο ντροπαλή. Δεν τον ξαναείδα ποτέ αυτόν».

«Μετά από χρόνια έμαθα πως είχε καταστραφεί και ήταν πωλητής στο Παρίσι της Γαλλίας. Ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί για να φτάσει εκεί. Θα μπορούσε να με εκμεταλλευτεί αν ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

Η εξομολόγηση της για τον χαμό του πατέρα της

H Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και μίλησε για τη ζωή της και το πώς διαχειρίστηκε διάφορες καταστάσεις στη ζωή της, όπως τον θάνατο του πατέρα της.

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως ειδικά όταν “έχασα” τον πατέρα μου” και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία. Χειρότερο δεν υπήρχε, ήμουν πρησμένη από το κλάμα κι έπρεπε να παίξω. Αισθάνεσαι καραγκιόζης, είναι τραγικό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ αναφέρθηκε στον σάλο με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Εκεί αποκάλυψε πως όταν πήγε να δοκιμάσει ρούχα σε βιοτεχνία για δειγματισμό, βρήκε τον άνθρωπο ολόγυμνο.