Ενοχλημένη με την ερώτηση για τον Φιλιππίδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Έφυγε άρον άρον

Η απρόσμενη αντίδρασή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ενοχλημένη με την ερώτηση για τον Φιλιππίδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Έφυγε άρον άρον

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και αρκετές φορές έχει δώσει το παρών στο δικαστήριο.

Η ηθοποιός ωστόσο αποφεύγει να μιλάει για εκείνον και μάλιστα μια ερώτηση της δημοσιογράφου την έκανε να φύγει... τρέχοντας. Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη δίκη του ηθοποιού.

Η ίδια δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι πριν βγει η απόφαση και μάλιστα έφυγε τρέχοντας!

Η αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Όταν η Πηνελόπη λύγισε μέσα στο δικαστήριο

Από νωρίς το πρωί είχε καταφθάσει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη τον οποίο έχει καταγγείλει μαζί με τις συναδέρφους της. Ο ηθοποιός κατέφτασε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα, ενώ η όψη του ήταν ακριβώς όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος του, που είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η ηθοποιός λύγισε μέσα στην αίθουσα και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν εκεί για να την στηρίξει, στο πλευρό της, δίνοντάς της δύναμη. Στην αίθουσα ήταν επίσης και ο πατέρας της ηθοποιού, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, απομακρύνθηκε και του ζητήθηκε να βγει εκτός καθώς υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο δικαστήριο.