Βασίλης Γκουρούσης: ''Αν δεν ήταν ο υπαρχιφύλακας θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου''

Η εξομολόγηση του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη μετά την αποφυλάκιση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Γκουρούσης: ''Αν δεν ήταν ο υπαρχιφύλακας θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου''

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» , μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης το πρωινό της Δευτέρας 30/5, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για κλοπή μετρητών και κοσμημάτων σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο σύζυγος της «αισθητικού των σταρ» Τέτας Καμπουρέλη μίλησε για την φριχτή του εμπειρία στις φυλακές Τρικάλων, αλλά και για το παρόν μετά την αποφυλάκισή του.

Τι δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή

''Κανένας από τους δικούς μου ανθρώπους δεν πίστεψε τα όσα ακούστηκαν για το ριφιφί στο Ψυχικό(δείτε εδώ τις δηλώσεις του γιου του για την αθωότητα του). Ούτε βέβαια και εγώ ο ίδιος'. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν ήξερα το γιατί''. Με μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων ,δε θα ξεχάσω ποτέ τη διαδρομή μέχρι να μπω και να βγω. Οι πρώτες τρεις μέρες δε ήταν τρομερές, λόγω covid είμασταν σε καραντίνα. Αν δεν ήταν ο υπαρχιφύλακας να με συμβουλέψει θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου.''.

Κληθείς να απαντήσει για το πως αντιμετώπισε η οικογένειά του τη φυλάκισή του είπε:

''Δεν ήθελα να έρθουν να με δουν ούτε τα παιδιά μου, ούτε η Τέτα .Δεν ήθελα να δουν τον πατέρα τους στη φυλακή. Έγιναν κάποια πράγματα και αναγκάστηκα να τους δεχτώ. Όταν αποφυλακίστηκα δεν με περίμενε κανείς γιατί πολύ απλά δεν ειδοποίησα κανέναν. Πήρα το ΚΤΕΛ Τρικάλων και εμφανίστηκα στην πόρτα της μητέρας μου''.

Τέλος για τις φήμες που θέλουν να έχει μπει μπροστά διαδικασία διαζυγίου απαντά:

''Τα προσωπικά θα τα συζητήσουμε αφού τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια. Με την Τέτα έχουμε μια χαρά ανθρώπινες σχέσεις, πήγα από το μαγαζί της να τη δω''.

Η πρώτη αντίδραση της Καμπουρέλη για τον διαζύγιο με τον Γκουρούση

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση που αφορά το διαζύγιο της από τον Βασίλη Γκουρούση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τέτα Καμπουρέλη, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ίδια προσπαθεί μετά την αποφυλάκισή του να κρατήσει μια ουδέτερη στάση και έτσι δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τα όλα όσα ακούγονται για την σχέση τους.

«Δεν επιθυμώ επί του παρόντος να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω όσα ακούγονται για την προσωπική μου σχέση από τον Βασίλη Γκουρούση. Αυτό όσον αφορά τα προσωπικά μας, όσον αφορά τις δικαστικές υποθέσεις, δηλώνω για άλλη μια φορά πως έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.