«Έχει κάποιο χρέος ηθικό...» - ''Κόλαφος'' ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Breakfast@star

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει κάποιο χρέος ηθικό...» - ''Κόλαφος'' ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, όμως σχολίασε και τον Γιώργο Καπουζίδη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

«Δεν αποφάσισα εγώ να ασχοληθώ με τη μόδα, η μόδα αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου. Έγινα παγκοσμίως γνωστός από το Παρίσι και οι Έλληνες ήρθαν πολύ γρήγορα να ψωνίσουν από μένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα αλαλούμ. Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων είναι αγενείς και τεμπέληδες, αυτούς τους Έλληνες δεν τους έχω σε εκτίμηση.

Πηγαίνω συνέχεια στο Παρίσι, αλλά τώρα θέλω να αγοράσω κι ένα σπίτι στο Μπαλί. Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι πολύ μοναχικός. Δεν θα έκανα άλλο γάμο. Θέλω στις σχέσεις μου να υπάρχει μόνο ερωτισμός και πάθος. Δεν θέλω δέσμευση», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε. Δεν ξέρω, έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι».

Η υποστήριξη του Μουτσινά για τον Καπουτζίδη

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουζίδης με αφορμή την παρουσίαση, που κάνει κάθε χρόνο στη Eurovision. H σεξουαλικότητα του ηθοποιού στάθηκε αφορμή για να λάβει ένα κακεντρεχές και πικρόχολο σχόλιο, για το οποίο μίλησε ανοιχτά και με τον τρόπο αυτό καταδίκασε την όλη στάση.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα με δημόσιο λόγο, που βγήκαν να τον υποστηρίξουν, όπως η Ναταλία Γερμανού αλλά υπήρξαν και κάποιοι όπως ο Νίκος Μουτσινάς, που δήλωσε μέσα από την εκπομπή του, Καλό μεσημεράκι, πως έχει κουράσει το όζο ζήτημα και πως θα πρέπει να ξεπεραστούν ορισμένες παλιακές φράσεις, που εξακολουθούν να θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός.

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι παλιά λέξη. Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή.

Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου».

Νίκος Μουτσινάς