O Θέμης Αδαμαντίδης μιλά έξω από τα δόντια και αποκαλύπτει - «Δεν θα ονομάσω συγκεκριμένα αλλά...»

Όσα του έχουν συμβεί στην καριέρα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
O Θέμης Αδαμαντίδης μιλά έξω από τα δόντια και αποκαλύπτει - «Δεν θα ονομάσω συγκεκριμένα αλλά...»

Στο Open Weekend και την Βίκυ Δέτσικα, έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, από τα παρασκήνια της εκπομπής «Ανοιχτά», που θα προβληθεί αυτήν την Πέμπτη 2/6 ο Θέμης Αδαμαντίδης (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο) .

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και για το αν έχει δεχτεί πόλεμο στην επαγγελματική του πορεία από συναδέλφους του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Όλα αυτά συμβαίνουν στον καθένα μας όταν ξεκινά και σε εμένα λιγάκι περισσότερο. Βεβαίως εγώ στο ξεκίνημά μου είχα μια εταιρία που με πίστεψε πάρα πολύ και με προστάτευε όσο μπορούσε. Πέφτεις από τα σύννεφα, όταν συμβαίνουν πράγματα» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Δεν θα ονομάσω συγκεκριμένα. Απλά έτσι όπως πολλοί είχαν κι έχουν δεχτεί πόλεμο, είχα κι εγώ ένα κυνηγητό, που βέβαια μου κόστισε».

Πρόσφατα βίωσε και μία μεγάλη απώλεια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε πριν λίγο καιρό ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Χρήστου Κυριαζή, εκφράζοντας την αμέριστη θλίψη του.

«Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο. Έγραφε πολύ ωραία, με ξεχωριστό τρόπο και είχε μια σημαντική μερίδα μέσα στο λαϊκό μας τραγούδι και μια ανταπόκριση από τον κόσμο πολύ μεγάλη.

Εγώ τον θυμάμαι αρκετό καιρό πίσω, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει που μου είχε προτείνει να ακούσω κάποια τραγούδια του. Δεν έγινε αυτό, τα τραγούδησε ο ίδιος και καλά έκανε. Λίγο πολύ, όχι λεπτομέρειες, γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.