Τέτα Καμπουρέλη: Νέα δήλωση στις έντονες φήμες περί χωρισμού

Τι δήλωσε η «αισθητικός των σταρ» για το σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέτα Καμπουρέλη: Νέα δήλωση στις έντονες φήμες περί χωρισμού

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 την Τέτα Καμπουρέλη και επιχείρησε να της αποσπάσει δήλωση σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού που έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες.

Η γνωστή αισθητικός βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της Βασίλη Γκουρούση, που αντιμετώπιζε κατηγορίες για κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων. ο σύζυγός της μάλιστα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις για το δράμα του στη φυλακή (δες ποιός τον απέτρεψε από το να βάλει τέλος στη ζωή του).

Τι δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη για τις φήμες

Η Τέτα δεν θέλησε να πει κάτι για αυτό το θέμα και έβαλε προς το αυτοκίνητο της και έφυγε. «Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, γειά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι πλέον όλη της η περιουσία είναι δεσμευμένη. Δήλωσε μάλιστα: «Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο, αλλά όπως είπα πριν, υγεία να έχουμε… Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται, να δουλεύεις και να ζεις την κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα, αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”»

«Προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια» - Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για την σχέση τους

Ύστερα από την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση την Δευτέρα 23/5, ο γάμος του με την Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και όσα έζησε μέσα στην φυλακή έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης στις καθημερινές εκπομπές και όχι μόνο.

Έτσι, ο Κώστας Φραγκολιάς συναντήθηκε με τον ίδιο για να συζητήσουν όλα τα παραπάνω και οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 26/5. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή προχώρησε, μάλιστα, σε μία αποκάλυψη για την σχέση του επιχειρηματία με την σύζυγό του.

Εξήγησε, λοιπόν, το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην φυλακή ήταν πολύ δύσκολο μέχρι να προσαρμοστεί και να αποδεχθεί την κατάσταση, ωστόσο το γεγονός ότι, πλέον, είναι δίπλα στην οικογένειά του τον ευχαριστεί απεριόριστα. Βέβαια, με την Τέτα Καμπουρέλη, δεν έχουν βρεθεί στο ίδιο σπίτι και αναμένεται να γίνει μία μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους.

«Mου εξιστόρησε πολλά πράγματα. Ο λόγος που αποφυλακίστηκε είναι ότι προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που λόγω γραφειοκρατίας άργησαν. Μου είπε ότι στην αρχή περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή και έκανε άσχημες πράξεις γενικότερα, προς τον εαυτό του.

Αναγκάστηκε να χάσει τα τρία του αυτοκίνητα, καθώς τα πούλησε. Σκέφτηκε ακόμα και για τα σπίτια για να αντεπεξέλθει απέναντι όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και στις υποχρεώσεις που έτρεχαν», είπε αρχικά το μοντέλο.

Όσον αφορά την σύντροφό του επιχειρηματία, ανέφερε: «Είναι σε μία στάση αναμονής. Εμένα αυτό που μου είπε είναι, ότι μία από τις μεθόδους της αστυνομίας είναι να προσπαθήσουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να αναγκάσεις το περιβάλλον να πει κάποια πράγματα».

«Έμεινε στο σπίτι της μητέρας του για ένα δύο βράδια και νομίζω ότι για ένα βράδυ έμεινε στον γιο του. Θα πάει σπίτι του και προφανώς εκεί θα συζητήσει με την Τέτα Καμπουρέλη», κατέληξε.