Ξυπόλυτος και μαυροφορεμένος - Πρωταγωνιστής του Σασμού κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Απολαμβάνει το μήλο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξυπόλυτος και μαυροφορεμένος - Πρωταγωνιστής του Σασμού κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τον πρωταγωνιστή των επιτυχιών συνάντησε πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα που τα τελευταία δύο χρόνια παίζει σε σειρές, που καθηλώνουν τους τηλεθεατές.

Έγινε γνωστός από το «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ αγαπήθηκε στη συνέχεια και από τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ πλέον τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» (δείτε τι θα συμβεί με τον ρόλο του στη σειρά).

Ξυπόλυτος στην Διονυσίου Αεροπαγίτου ο Αργύρης Πανταζάρας

Μάλιστα στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είναι παιδί της πόλης και9 πως του αρέσει πολύ να περπατά στο κέντρο της Αθήνας. Για αυτό, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να πάει για περίπατο στην Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Εκεί ο ηθοποιός απολάμβανε τον ήλιο και τη γη, όντας ξυπόλυτο και τρώγοντας ένα μήλο. Αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι κάποια σκηνή από μυθοπλασία ή έτσι κυκλοφορεί ο εν λόγω καλλιτέχνης.

Ο Αργύρης Πανταζάρας στο κέντρο της Αθήνας

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού στην Αθήνα

Εσωτερικές φωτογραφίες: NDP

Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα για τον ρόλο του στον Σασμό

O Αργύρης Πανταζάρας, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, πριν από λίγο καιρό και παραχώρησε συνέντευξη στη Real, όπου μίλησε για την αγάπη που έχει για την τηλεόραση και για τις προτάσεις που δέχθηκε.

Έχετε πει ότι μεγαλώσατε αγαπώντας την TV. Θα μας πείτε με την ευκαιρία λίγα λόγια για τη συμμετοχή σας στον «Σασμό»;

Όποιος δεν το παραδέχεται λέει ψέματα. Δεν νομίζω ότι έγινε κανείς ηθοποιός, επειδή έβλεπε Ταρκόφσκι στα πέντε του ή τον Μινωτή στην Επίδαυρο στα δέκα του. Το λέω επειδή τα βαριέμαι αυτά. Όταν ήμουν στο σχολείο, πριν από 20 χρόνια, θυμάμαι ότι λέγαμε τα αστεία που είχαμε δει στην τηλεόραση το προηγούμενο βράδυ. Τώρα στα διαλείμματα, τα παιδιά παίζουν σε σκετσάκια σκηνές από τις σειρές. Όλοι οι δάσκαλοί μου, ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί, στο πειραματικό θέατρο, έχουν κάνει τηλεόραση και ας μην το πολυ λένε. Πάντως έτσι έχουν καριέρα!

Όσον αφορά εμένα, είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που μπαίνω στο τερέν της τηλεόρασης. Δύσκολο μέσο κι απαιτητικό. Μέχρι να βρεις το ρόλο έχεις πάει λήψη. Ο «Σασμός» μάλλον ήταν γραφτό μου.

Μου τον πρότειναν από την αρχή κιόλας κι επανειλημμένως. Θυμάμαι ότι μόλις τελείωσε ο Τάκης Δοξαράς από τις Άγριες Μέλισσες, τον Ιανουάριο του 21, μου έγινε αμέσως πρόταση. Έπεσε, όμως, πάνω στη στιγμή που ήθελα να ανασάνω από την τηλεόραση και να επενδύσω στο θέατρο και στο σινεμά – παράλληλα έτρεχε κι η δική μου παραγωγή στο θέατρο. Ήμουν, λοιπόν, σίγουρος ότι δεν θα έκανα τηλεόραση για πολύ καιρό.

Αργύρης Πανταζάρας Σασμός

Πόσο διαφορετικά νιώθει και λειτουργεί ο Αργύρης Πανταζάρας, στο τηλεοπτικό, θεατρικό και κινηματογραφικό τοπίο;

Άλλος κόσμος ο καθένας. Οι απαιτήσεις και οι ικανότητες που απαιτούνται είναι τρομακτικά διαφορετικές. Όποιος δεν αντιληφθεί τις διαφορές και την σημαντικότητά τους, είναι καταδικασμένος. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλός και ικανός σε όλα. Εδώ είναι δύσκολο να είσαι καλός στην ίδια την παράσταση την επόμενη μέρα, αν το καλοσκεφτείς. Πώς γίνεται να αψηφήσει κανείς την απίστευτη μελέτη και προετοιμασία που χρειάζεται ένας ηθοποιός, ώστε να επεκτείνει το καλλιτεχνικό του εύρος και να ορθώσει, ίσως για μια στιγμή, το καλλιτεχνικό του ανάστημα;

Ποια είναι η κυρίαρχη φιλοσοφία σας στην τέχνη και στη καθημερινότητά σας;

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του αγγελιοφόρου της Αντιγόνης: “Μάζεψε όσα πλούτη θες και έχε το σπίτι σου. Ζήσε και γίνε βασιλιάς, σχήμα μεγάλου ανθρώπου πάρε, άμα λείψει από μέσα σου η χαρά και ό,τι μείνει για σκιά καπνού να μου το δίνανε, εγώ δεν θα τ’ αγόραζα μπροστά στην ευτυχία”, ε αυτό καθημερινά.