''Απαντάς μόνο σε φίρμες;''- Το σχόλιο που πυροδότησε την αντίδραση της Μαλέσκου στο instagram

Ποιός ήταν ο επίμαχος διάλογος που έγινε στο λογαριασμό της γνωστής παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Απαντάς μόνο σε φίρμες;''- Το σχόλιο που πυροδότησε την αντίδραση της Μαλέσκου στο instagram

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5 στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram.

Αφορμή για την αναφορά στάθηκε η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram σε επικριτικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή το ταξίδι της στην Ιταλία και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει (Δείτε εδώ το άνευ προηγουμένου ξέσπασμά της).

Τι έγραψαν στην Ιωάννα Μαλέσκου

Όπως δήλωσε η ίδια:

«Έγινε σήμερα το πρωί. Το προφίλ μου βλέπετε ότι δεν το χρησιμοποιώ και καλώς ή κακώς δεν απαντάω σε μηνύματα. Έγινε μετά από μια ανάρτηση που έβαλα με τα σκυλάκια. Τα δύο από τα τρία που έχω. Και δεν ήταν η Μπαλού μέσα. Συνέβη με μια κυρία που με ακολουθεί να ρωτάει επανειλημμένα για τη Μπαλού. Δεν είχα αντιληφθεί ότι ρωτούσε και σε άλλες αναρτήσεις. Έγραψε ένα πάρα πολύ αιχμηρό σχόλιο και μου είπε: “Απαντάς μόνο στις φίρμες; Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί χάνεις κόσμο! Και φίλους από ότι ξέρω του ίδιου καναλιού. Σε ρωτάμε τι απέγινε η Μπαλού! Τόσο δύσκολο να μας πεις;”.

Το έξαλλο σχόλιο της follower

Ήταν η πρώτη φορά που διαβάζοντάς το απάντησα λίγο πριν έρθω στην εκπομπή και τη ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον της… Ασχέτως αν μετά λύθηκε όλο αυτό, καταλαβαίνουμε πως μερικές φορές οι άνθρωποι συσσωρεύουν μια δυσαρέσκεια για πρόσωπα που νομίζουν πως πρέπει να είμαστε alert σε κάθε τι. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει αυτή την ανάγκη σύνδεσης, πολλές φορές όμως βγάζει μια κακία, η οποία δεν ξέρεις πώς σε επηρεάζει. Και θα κλείσουμε λέγοντας για μία ακόμη φορά - όχι κουνώντας το δάχτυλο - πως καλό θα είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί στο τι λέμε και πως το λέμε. Και κυρίως πώς κρίνουμε τους ανθρώπους από τα social media και την εικόνα που παρουσιάζουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαλέσκου.

Το τέλος του Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ- Πότε τελειώνει

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της, ενώ οι παρουσιαστές ήδη έχουν υπογράψει με την επόμενη επαγγελματική τους στέγη. Ωστόσο για κάποιους ακόμα το τοπίο παραμένει θολό. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει επιβεβαιώσει ότι σταματά η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αλλά όλα δείχνουν πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να συνεχίσει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπής της για το τηλεοπτικό της μέλλον. Και μπορεί να μhν αποκάλυψε κάποια νέα συνεργασία, αλλά ανακοίνωσε και επίσημα το πότε θα ρίξει αυλαία το «Love It» και εκείνη θα αποχαιρετήσει το κανάλι που την έφερε από την Κρήτη στην Αθήνα΄.

«Το Love It θα κερδίσει ένα ταξίδι 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από διακοπές. Φέτος μου έχουν λείψει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.