Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο Δάκη - Ο αποχαιρετισμός του καλλιτεχνικού κόσμου

Η επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο Δάκη - Ο αποχαιρετισμός του καλλιτεχνικού κόσμου

Στην τελευταία του ''κατοικία'' θα οδηγήσουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές τον αγαπημένο τους πρόσωπο, σήμερα Τρίτη 31/5 11.00 στο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένειά του όπως έγινε γνωστό ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του κόσμου».

Το πρωί της Κυριακής 29/5 η είδηση για το θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή Δάκη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο καλλιτέχνης έπασχε από καρκίνο, τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να παλέψει. Το αντιμετώπισε σιωπηλά και αξιοπρέπεια μέχρι και την τελευταία μέρα (δείτε εδώ την τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή).

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Δάκη

Στο πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο καθώς πέθανε ο Δάκης, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Την δυσάρεστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή η Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ. Πολλοί καλλιτέχνες ανάμεσα τους και ο Μάρκος Σεφερλής, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια.

Ο κωμικός ηθοποιός που ξεκινάει κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά του, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα την τύχη, εκτός από μεγάλος θαυμαστής σου, να γίνω και κάποια στιγμή συνεργάτης σου! ΚΥΡΙΟΣ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!», έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας μια φωτογραφία του.

"Λύγισε" η Μπέτυ Μαγγίρα αποχαιρετώντας τον Δάκη

Η Μπέτυ Μαγγίρα ξεκίνησε την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας 30/5, Ποιος είναι πρωινιάτικα, με μία βαριά ατμφόσφαιρα, ακούγοντας το τραγούδι του Δάκη, "Τόσα καλοκαίρια" και εκφράζοντας λίγα λόγια για τον ίδιο και την συνεργασία τους, καθώς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 29/5 και η θλίψη που αισθάνεται και η παρουσιάστρια, αλλά και πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, είναι τεράστια.

Έτσι, η ίδια χρησιμοποίησε τα πιο τρυφερά λόγια για να περιγράψει όσα αισθάνεται για τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή και την μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω, λέγοντας πως όταν ο καλλιτέχνης της είχε ζητήσει να συνεργαστούν, το γεγονός ότι πίστευε στις ικανότητές της χωρίς να την έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ στενάχωρο και θλιβερό γεγονός, έφυγε από κοντά μας, ο Δάκης, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας φανταστικός τραγουδιστής, ένας κύριος, ο τζέντλεμαν του ελληνικού πενταγράμμου, ένας άνθρωπος που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου μίας και ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα και με είχε φωνάξει μάλιστα, όταν αποφάσισε να κάνει ένα remake όλων των τραγουδιών του και να πούμε μαζί το ‘’Μίλα μου’’.

Είμαι φανερά συγκινημένη γιατί με πίστευε τόσο πολύ χωρίς να έχουμε γνωριστεί», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δάκη μου λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τις τελευταίες στιγμές αυτές της ζωής σου αλλά ήσουν υπέροχος. Καλό σου ταξίδι».