«Παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή» - Ο Χάρης Σώζος συγκλονίζει ένα χρόνο μετά το ατύχημά του

Η δήλωση του για την αναθεώρηση και την εκτίμηση της ζωής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή» - Ο Χάρης Σώζος συγκλονίζει ένα χρόνο μετά το ατύχημά του

Ο Χάρης Σώζος πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ρόλο του στη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αλλά και στο ατύχημα που βίωσε πέρσι (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ανάρτησή του μετά το ατύχημα).

Η δήλωση του Χάρη Σώζου για την εκτίμηση της ζωής

Όταν ο ήρωάς σας αρρώστησε, εκτίμησε διαφορετικά τη ζωή. Μόνο αν χάσουμε την υγεία μας, κάνουμε τον απολογισμό μας;

Πριν από ένα χρόνο, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή. Αυτό πραγματικά σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές, να κάνεις τον απολογισμό σου και πιθανότατα αυτό να γίνει αιτία να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Έτσι κι ο ήρωάς μας, που κουβαλά μια αρρώστια και μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το υπόλοιπο της ζωής του, νομίζω ότι έχει εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα. Για ατό και προσπαθεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, να φτιάξει την κλινική για τους νησιώτες και να τακτοποιήσει τα πάντα γύρω του. Θέλει να είναι όλα εντάξει αν κι όταν του συμβεί το οτιδήποτε.

Οι δηλώσεις του Χάρη Σώζου για τη περιορισμένη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες λόγω του ατυχήματός του

Το πρωί της Δευτέρας 5/4, ο Χάρης Σώζος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς και στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα είχε παραταθεί αν δεν υπήρχε το τροχαίο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τα πράγματα με το ατύχημά του θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν τελικά ο χαρακτήρας του θα βρει δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες.

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων.

Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.