Με χαλαρή και cool εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας - Η Μαρία Σολωμού βγήκε βόλτα στο Κολωνάκι

Απλή και casual

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με χαλαρή και cool εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας - Η Μαρία Σολωμού βγήκε βόλτα στο Κολωνάκι

Η Μαρία Σολωμού είναι μία πολύ αγαπητή ηθοποιός και ταυτόχρονα μία πολύ όμορφη γυναίκα. Είναι ίσως μια από τις πιο καυτές 47αρες της ελληνικής showbiz. Με το κορμί της και γενικά τις προδιαγραφές της βάζει κάτω πολλές 20αρες. Η ηθοποιός τραβά τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση είτε πιο casual είτε πιο εντυπωσιακά ντυμένη (δείτε εδώ τον πρόσφατο τσακωμό της on air με τη Σκορδά).

Χθες 30/5 εθεάθη να περπατά χαλαρή στους δρόμους του Κολωνακίου με ένα πολύ απλό look. Φορούσε τζιν, sneakers, λευκό T-shirt με σχέδιο και ένα ελαφρύ jacket. Το outfit της ολοκληρωνόταν με μαύρα γυαλιά και airpods. Η Σολωμού απολάμβανε μία μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ενδείκνυται για ήρεμες βόλτες στα στενά του. Αν και κυκλοφορούν φήμες πως βρίσκεται σε νέα σχέση (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά)., δε παύει να περνά χρόνο με τον εαυτό της.

Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού σε βόλτα στο Κολωνάκι

Σολωμου Κολωνακι

Σολωμου Κολωνακι βολτα

Νέα σχέση για τη Μαρία Σολωμού

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» που θα συζητηθεί. Ωστόσο ήρθε σε πολύ δύσκολη όταν ο Γιώργος Λιάγκας την στρίμωξε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Φυσικά η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, όπως κάνει συχνά όταν έρχεται το ζήτημα στην σχέση της, ενώ για εκείνη η διπλωματία είναι μονόδρομος.

Γιώργος: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση.

Μαρία: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με.

Γιώργος: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte.

Μαρία: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.

Φαίη: Αν αισθανόσουν ότι ζεις κάτι ιδανικό, γιατί να μην το πεις;

Μαρία: Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι.