O Light απαντά πρώτη φορά για το σάλο που προκλήθηκε με τη σύλληψή του - «Εγώ ήμουν αυτός!»

Απαντά και για το σκηνικό με τον Snik

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
O Light απαντά πρώτη φορά για το σάλο που προκλήθηκε με τη σύλληψή του - «Εγώ ήμουν αυτός!»

Το πρωί της Τρίτης 31/5, η κάμερα του Πρωινού συνάντησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον γνωστό τράπερ Light, ο οποίος "έλυσε" τη σιωπή του και απάντησε πρώτη φορά στον σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό με τη σύλληψή του λόγω ενός βίντεο που είχε ανεβάσει στο instagram του στο οποίο φαινόταν να χορεύει έχοντας πάνω του κάποια όπλα.

Μίλησε μεταξύ άλλων και για το σκηνικό με τον Snik πετώντας την σπόντα του μετά τη νέα πρόσφατη κόντρα τους...

Οι δηλώσεις του Light

«Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα. Εγώ ήμουν αυτός ρε, σταμάτα. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τώρα η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Έχουμε δικαστήριο με αυτό, έχουμε και κάτι άλλα θεματάκια. Συγγνώμη από ποιον να ζητήσω; Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αναποδιές έχει όλος ο κόσμος. Δε ξέρω αν ήταν ψεύτικα ή αληθινά. Τα είχαν εκεί για μια δουλειά. Δε ρώτησα τι ήταν. Τώρα από εκεί και πέρα θα το αφήσουμε στην κρίση της δικαιοσύνης» είπε ο Light.

Όσο για τον αγώνα… στο ρινγκ που είχαν προγραμματίσει με τον Snik, τελικά αυτός μάλλον δε θα γίνει, αφού ο δεύτερος το αποφεύγει με κάθε τρόπο όπως ανέφερε.

Ξανθιά καλλονή η νέα σύντροφος του Light - Οι σπουδές της και ο τρόπος γνωριμίας της με τον τράπερ

Σε σχέση ξανά βρίσκεται ο Light, έναν χρόνο μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με την Εμμανουέλα. Ο γνωστός νεαρός τράπερ ήταν ζευγάρι με την πρώην σύντροφό τα τελευταία 4 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, χωρίς ποτέ βέβαια να τοποθετηθούν δημόσια για τον χωρισμό τους.

Ο Light έχει προχωρήσει στην ζωή του και έχει πια βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 24χρονης Άννας Θεοδωρίδη, η οποία σπουδάζει Ψυχολογία αλλά ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, ο οποίος ήταν αυτός που την.. έφερε κοντά με τον αγαπημένο της.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι κάνει πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media και δε κρύβει λεπτό τον έρωτά του.

Ξανθιά καλλονή ψυχολόγος η νέα σύντροφος του Madclip

Ξανθιά καλλονή η νέα σύντροφος του Madclip

Ξανθιά καλλονή ψυχολόγος η νέα σύντροφος του Madclip φωτογραφίες