Ξέσπασε στον αέρα του «Super Κατερίνα» ο Γ.Πιλίδης: ''Αυτός με απέκλεισε από τους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι ένας ψεύτης''

Χαμός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε στον αέρα του «Super Κατερίνα» ο Γ.Πιλίδης: ''Αυτός με απέκλεισε από τους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι ένας ψεύτης''

Χαμός έγινε σήμερα Τρίτη 31/5 στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Εκεί βρέθηκε ο αθλητής της πάλης και πρώην παίκτης του survivor, Γιωρίκας Πιλίδης και μίλησε για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και εξαπέλυσε ευθείες κατηγορίες προς τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο.

Οι τόνοι ανέβηκαν στην εκπομπή όταν η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της κάλεσαν τον εν λόγω παράγοντα, αλλά και τη δικηγόρο του Πιλίδη. Υπενθυμίζεται πως ο αθλητής ενημερώθηκε ότι αποκλείστηκε χωρίς σαφή αιτία από τους Μεσογειακούς με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η Ομοσπονδία τον εκδικείται επειδή όσο ήταν μέσα στο survivor μίλησε για στημένους αγώνες.

''Είναι ψεύτης, θα φτάσουμε μέχρι τον Υπουργό Αθλητισμού'' - Ποιον υπέδειξε ο Πιλίδης πίσω απ΄τον αποκλεισμό του

Μιλώντας στην εκπομπή, εξ' αρχής κατέστησε σαφές ότι ο αποκλεισμός του ήταν εκδικητικός και πως πίσω από αυτόν βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας πάλης, ο οποίος συνεχίζει να ελέγχει τα πάντα.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, όταν η Καινούργιου κάλεσε σε ζωντανή σύνδεση τον Κώστα Θάνο, πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να δώσει εξηγήσεις. Ο ίδιος κράτησε μια πολύ προκλητική στάση καθώς δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα και αποποιήθηκε κάθε ευθύνη. Το μόνο που συμπλήρωσε ήταν ότι ο ρόλος του ήταν συμβουλευτικός και ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια και στις αποφάσεις. Ακόμα υποστήριξε ότι βοήθησε πολύ όλους τους αθλητές γιατί τους νιώθει και εκείνος ως πρώην αθλητής και ολυμπιονίκης.

Αυτό πυροδότησε την αντίδραση του Γ. Πηλίδη που είπε:

''Ο άνθρωπος είναι ψεύτης. Αυτός βρίσκεται πίσω από τον αποκλεισμό μου. Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε αθλητή της πάλης γνωρίζει ότι ο εν λόγω κύριος που ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εξουσία, βρίσκεται ο ίδιος κάθε μέρα στο γραφείο του προέδρου και πρέπει να τον παρακαλάμε για να μας κάνει την οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Όλοι οι αθλητές έχουμε παράπονα από αυτόν και για αυτό δεν είχαμε κατέβει στους τελευταίους αγώνες''.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο του αθλητή όσο και της Κατερίνας Καινούργιου και του Μικρούτσικού ο Κώστας Θάνος δήλωσε ότι δε θα σχολιάσει τίποτα και ότι δεν έχει εμπλοκή στο θέμα.

Η Καινούργιου τον απείλησε ότι θα φτάσει μέχρι τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η δικηγόρος του Πιλίδη που ενημέρωσε το κοινό ότι έχει ήδη στείλει εξώδικό στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Υπουργό Αθλητισμού. Κατηγόρησε την Ομοσπονδία Πάλης για εκκαθαρίσεις εις βάρος αθλητών, πρόβλημα που δεν είναι καινούργιο. Είναι γνωστό πως την Ομοσπονδία τη διοικεί ο εν λόγω κύριος.

Τέλος από την εκπομπή ενημέρωσαν ότι η κατάσταση έφτασε στα χέρια του Λευτέρη Αυγενάκη και θα επιληφθεί ο ίδιος.

«Μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ...»

Ο Γ.Πιλίδης είχε μιλη΄σει και παλιότερα για τα προβλήματα στο χώρο της πάλης. Την Πέμπτη 7/4 είχε δώσει άλλη μια ειλικρινή συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μεταξύ των όσων μοιράστηκε, στάθηκε στο άθλημα που ακολουθεί και με πολλές δυσκολίες υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιωρίκας έχει ξανά πετάξει καρφιά για την ομοσπονδία πάλης και μάλιστα αυτή τη φορά τόνισε πως αν δεν είχε δικό του, ξεχωριστό χορηγό θα είχε απομακρυνθεί από τον χώρο.

«Δόξα τω Θεώ έχω το χορηγό μου που με στηρίζει πάρα πολύ, αλλά μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ άσχημα πράγματα. Το λέω με λύπη και στεναχώρια γιατί έχουν φύγει 20 αθλητές από αυτό το άθλημα γι’ αυτούς τους λόγους. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να τα παρατήσω, αν δεν είχα το χορηγό μου θα τα είχα παρατήσει», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.