«Με έβριζε πάρα πολύ» - "Κόλαφος" ο Χρήστος Νικολόπουλος για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έβριζε πάρα πολύ» -

Ο Χρήστος Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love it, το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 και, μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την διαμάχη του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τις δηλώσεις του για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο καλλιτέχνης είχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά απέναντί του και δεν κατάλαβε ποτέ ποιοι ήταν οι λόγοι που δεχόταν τέτοια "επίθεση". Η λύση βρέθηκε μετά το δικαστήριο, αλλά η πραγματική μετάνοια και διάθεση για συζήτηση από την πλευρά του τραγουδιστή ήρθε δύο χρόνια αργότερα και το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Νικολόπουλου για τον Στέλιο Καζαντζίδη

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε πάρα πολύ για δικούς του λόγους και δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιους λόγους, να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει, αυτό έγινε, αλλά μέσα στο δικαστήριο με έβρισε χειρότερα. Όλα αυτά πέρασαν.

Βρήκαμε μετά μια συμβιβαστική λύση με κάποιες συμβολαιογραφικές πράξεις. Μετά από δύο χρόνια που αρρώστησε μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, αλλά όχι πολύ γιατί συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσουμε, να πούμε δυο λόγια», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει να τραγουδάει μου φάνηκε γενναία γιατί επέλεξε να μην εκτεθεί περισσότερο. Αγχώνομαι να μη με ματιάσουν όταν λένε πως δεν γερνάω. Προσέχω τη διατροφή μου, η γυναίκα μου είναι “άρρωστη” με την ποιότητα των τροφών μας».

«Ήμουν στο αεροπλάνο και άρχισα να έχω τάσεις λιποθυμίας, έχανα τον αέρα»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μίλησε για την επιτυχημένη καριέρα του και γενικά τη ζωή του.

«Είναι σπάνιες οι φορές που δεν διανοήθηκα να βάλω στα τραγούδια μου μπουζούκι. Υπήρχε πάντα λίγο η τάση να το έχουν στο περιθώριο το μπουζούκι. Ο πατέρας μου δεν με άφηνε γιατί έλεγε ότι μπουζουκτσής ίσον αλήτης. Έλεγε ότι θα γίνω χασικλής. Κι εγώ δεν έπινα και δεν κάπνιζα ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε καλεσμένο και τον Γιώργο Κακοσαίο.

Με τα μπουζούκια του έχει ιδιαίτερο δέσιμο και όλως τυχαίως επιστρέφουν πάντα σε εκείνον. Τη σύζυγό του τη γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε στην Κόρινθο και είναι μαζί πάνω από 50 χρόνια, ενώ ως ευαίσθητος χαρακτήρας, δεν άντεξε τον ανταγωνισμό, την αντιζηλία και τον φθόνο στον καλλιτεχνικό χώρο και αντιμετώπισε κρίσεις πανικού.

«Ενώ έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μια φορά που ήμουν στο αεροπλάνο για Κρήτη, άρχισα να έχω τάσεις λιποθυμίας, έχανα τον αέρα. Πήγα στον γιατρό, όμως πλέον είχα σοβαρό πρόβλημα πανικού και λίγο μελαγχολία. Όταν πήγαινα σε κανέναν υπόγειο για πρόβες πάντα έψαχνα να δω που είναι η πόρτα. Πλέον το ελέγχω απόλυτα, αλλά δεν τολμώ να πάω στην Αμερική. Μπαίνω στο αεροπλάνο αλλά δεν κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι».