"Μοίρασε εγκεφαλικά" η Ιωάννα Μαλέσκου με το μικρό της "ατύχημα" στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή της, Love it, σήμερα (31/5), παρά το γεγονός πως έχει ανακοινωθεί επίσημα το μέλλον της στο κανάλι, και κατά τη διάρκεια της ροής ένα μικρό πρόβλημα έφερε αναστάτωση σε ολόκληρο το πλατό. Η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα τζιν φόρεμα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, το οποίο, όμως, δεν παρέμεινε στην θέση του και "ζάλισε" το κοινό που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα της ίδιας την πληροφόρησε μέσω μηνυμάτων πως υπήρχε ένα ακόμη πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί πριν δημιουργηθεί άλλο ένα "ατύχημα". Βέβαια, το αντιμετώπισε με χιούμορ και ψυχραιμία και δεν άφησε περιθώρια για να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα.

Το "ατύχημα" της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής και το μήνυμα της μητέρας της

«Παιδιά ό,τι είδατε ξεχάστε το», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου αφού την ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για το φερμουάρ της που κατέβαινε σιγά σιγά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο το φερμουάρ, είναι και το σκίσιμο από πίσω», αφού είδε το μήνυμα της μητέρας της.

Το σχόλιο που πυροδότησε την αντίδρασή της στο instagram

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5 στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram.

Αφορμή για την αναφορά στάθηκε η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram σε επικριτικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή το ταξίδι της στην Ιταλία και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει (Δείτε εδώ το άνευ προηγουμένου ξέσπασμά της).

Όπως δήλωσε η ίδια:

«Έγινε σήμερα το πρωί. Το προφίλ μου βλέπετε ότι δεν το χρησιμοποιώ και καλώς ή κακώς δεν απαντάω σε μηνύματα. Έγινε μετά από μια ανάρτηση που έβαλα με τα σκυλάκια. Τα δύο από τα τρία που έχω. Και δεν ήταν η Μπαλού μέσα. Συνέβη με μια κυρία που με ακολουθεί να ρωτάει επανειλημμένα για τη Μπαλού. Δεν είχα αντιληφθεί ότι ρωτούσε και σε άλλες αναρτήσεις. Έγραψε ένα πάρα πολύ αιχμηρό σχόλιο και μου είπε: “Απαντάς μόνο στις φίρμες; Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί χάνεις κόσμο! Και φίλους από ότι ξέρω του ίδιου καναλιού. Σε ρωτάμε τι απέγινε η Μπαλού! Τόσο δύσκολο να μας πεις;”.

Το έξαλλο σχόλιο της follower

Ήταν η πρώτη φορά που διαβάζοντάς το απάντησα λίγο πριν έρθω στην εκπομπή και τη ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον της… Ασχέτως αν μετά λύθηκε όλο αυτό, καταλαβαίνουμε πως μερικές φορές οι άνθρωποι συσσωρεύουν μια δυσαρέσκεια για πρόσωπα που νομίζουν πως πρέπει να είμαστε alert σε κάθε τι. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει αυτή την ανάγκη σύνδεσης, πολλές φορές όμως βγάζει μια κακία, η οποία δεν ξέρεις πώς σε επηρεάζει. Και θα κλείσουμε λέγοντας για μία ακόμη φορά - όχι κουνώντας το δάχτυλο - πως καλό θα είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί στο τι λέμε και πως το λέμε. Και κυρίως πώς κρίνουμε τους ανθρώπους από τα social media και την εικόνα που παρουσιάζουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαλέσκου.