Το ελληνικό Netflix αφαίρεσε τα Φιλαράκια και το Twitter σπαράζει στο κλάμα

«Τουλάχιστον βάλτε Κωνσταντίνου και Ελένης»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ελληνικό Netflix αφαίρεσε τα Φιλαράκια και το Twitter σπαράζει στο κλάμα

Το Netflix έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι η τηλεοπτική σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) θα αποχωρούσε από την ελληνική πλατφόρμα στις 30 Μαΐου, μια απόφαση όμως δεν άρεσε και τόσο στους Έλληνες συνδρομητές.

Aυτή τη στιγμή, τα «Φιλαράκια» παραμένουν διαθέσιμα σε 19 χώρες που υπάρχει το Netflix, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Γερμανία, όμως σύντομα θα αφαιρεθούν κι από αυτές (δείτε εδώ ποια χώρα λογοκρίνει την σειρά).

Το Twitter κλαίει για το κόψιμο των Friends από το Netflix

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η σειρά ανήκει στο HBO Max που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα, ενώ στην Ελλάδα, το Star προβάλλει τα «Φιλαράκια» κάθε Σαββατοκύριακο, από την 1η Οκτωβρίου του 1995.

Αρκετοί χρήστες δεν γνώριζαν καν ότι η κωμική σειρά θα αφαιρεθεί από το Netflix κι έπαθαν... σοκ όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

Έτσι λοιπόν, στο Twitter δόθηκε ακόμη μία φορά, το καθιερωμένο πάρτι στα σχόλια.

Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα

Μπορεί να τους πήρε δέκα ολόκληρες σεζόν αλλά τελικά ο Ρος και η Ρέιτσελ κατέληξαν μαζί στο φινάλε της αγαπημένης σειράς, Τα Φιλαράκια. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν πριν το πολυαναμενόμενο reunion, η Jennifer Aniston και o David Schwimmer αποκάλυψαν για πρώτη φορά, πως ήταν ερωτευμένοι κατά την διάρκεια της σειράς.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston.

Τα Φιλαράκια Ρος Ρέιτσελ

Ενώ ο David Schwimmer εξομολογήθηκε πως και οι δύο ήθελαν πολύ ο ένας τον άλλον, όμως εκείνη την περίοδο είχαν σχέσεις.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μας έπαιρνε ο ύπνος. Ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Στη συνέχεια οι Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox και Lisa Kudrow ανέφεραν πως γνώριζαν για τον έρωτα της Jennifer Aniston με τον David Schwimmer.