«Ήμουν 22 χρονών όταν...» - Η συγκλονιστική εμπειρία του Νίκου Μουτσινά

Την μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν 22 χρονών όταν...» - Η συγκλονιστική εμπειρία του Νίκου Μουτσινά

Την Τρίτη 31/5 ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μοιραστεί μια πολύ προσωπική του στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», ενώ οι συνεργάτες του πάγωσαν καθώς συνήθως δεν μοιράζεται τόσο σοβαρά περιστατικά στον αέρα της εκπομπής.

Ο Νίκος Μουτσινάς μοιράζεται την πρώτη του εμπειρία με την Μόρα

«Στη πρώτη μου εμπειρία με την Μόρα ήμουν πολύ μικρός. Γύρω στα 22. Έμενα στην Αθήνα και είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπίτι 25 τ.μ. Εκεί ήρθαν οι παππούδες μου να με επισκεφτούν. Δεν χωρούσαμε φυσικά και εγώ είχα ανοίξει ένα μικρό ράντζο στο χολ και κοιμόμουν εκεί.

Ένα βράδυ όπως κοιμάμαι, ανοίγω τα μάτια και ενώ είμαι στο σπίτι κανονικά, ακούω τα ροχαλητά -οπότε υπάρχει μια πραγματικότητα - ήμουν μπρούμυτα και πάω να σηκωθώ και δεν επικοινωνεί το σύστημα. ήταν σαν να μου έχουν βάλει μια τεράστια τηλεόραση στην πλάτη, ένα βαρίδιο. Με έλουσε κρύος ιδρώτας, νομίζω είπα προσευχή εκείνη την στιγμή.

Έκλεισα τα μάτια μου και είπα το Πάτερ Ημών. Και μετά ξύπνησα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά. Έχω ακόμα μία», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης που του αρέσει να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ δεν φοβάται να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να βαφτεί αρκετά έντονα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ενώ πλέον έκανε μια πολύ σημαντική στην εμφάνισή του.

Όχι δεν μιλάμε για το μούσι ή μουστάκι που υιοθετεί ανά περιόδους, ούτε το στυλ ρούχων. Αυτή την φορά ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του, φορώντας σκουλαρίκια στα αυτιά και κάνοντας τατουάζ σε πολύ εμφανές σημείο (δείτε εδώ ποια άλλη διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα τατουάζ).

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό του χέρι και συγκεκριμένα στο βραχίωνα, σημείο που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, όταν κρατά το μικρόφωνο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ακόμα ένα τατουάζ στο πόδι του, το οποίο είχε χτυπήσει πριν από 3 χρόνια και απεικονίζει δύο ανθρωπάκια.

Τατουάζ - Μουτσινάς