Με αθλητικό look για βόλτα με τα ποδήλατα - To τρυφερό video του Σάββα Γκέντσογλου με τη νέα σύντροφό του

Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με αθλητικό look για βόλτα με τα ποδήλατα - To τρυφερό video του Σάββα Γκέντσογλου με τη νέα σύντροφό του

Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα πως ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη με την οποία μάλιστα έχει και έναν γιο, τον μικρό Βασίλη, εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με την Κίκα Τσέκου, γνωστή επιχειρηματία που ζει στη Θεσσαλονίκη.

Βόλτα με τα ποδήλατα για τον Γκέντσογλου και τη σύντροφό του

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια νέα κοινή τους ανάρτηση στην οποία τους βλέπουμε να απολαμβάνουν μια όμορφη βόλτα με τα ποδήλατά τους με άκρως αθλητική ενδυμασία

Η Αγγελική Ηλιάδη ''σπάει'' τη σιωπή της για τον πρώην και τον νυν

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».