Τα έλεγαν στο πόδι, σε ένα πεζοδρόμιο - Ο φακός ''τσάκωσε'' τον Σαμαρά με τον Βασίλειο Κωστέτσο

Οι δύο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα έλεγαν στο πόδι, σε ένα πεζοδρόμιο - Ο φακός ''τσάκωσε'' τον Σαμαρά με τον Βασίλειο Κωστέτσο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και ένας εκ των πετυχημένων κομμωτών των διάσημων. Σε αντίστοιχη γραμμή κινείται και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος ενθουσιάζει με τις εκκεντρικές δημιουργίες του σε ρούχα.

Οι δύο άντρες είναι καλοί φίλοι, παρ' όλα αυτά είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί σε κοινή παρέα ή κοινή εμφάνιση. Μάλιστα, όταν παλιότερα είχε δημιουργηθεί ένας σάλος για το όνομα του Τρύφωνα, ο σχεδιαστής έσπευσε να τον υποστηρίξει δημόσια.

Αυτή τη φορά ο φακός του απαθανάτισε την Δευτέρα 30/5 στο κέντρο της Αθήνας, να τα λένε πολύ χαρούμενοι σε κάποιο πεζοδρόμιο της πόλης. Από ότι γίνεται γνωστό συναντήθηκαν τυχαία και είπαν τα νέα τους στο ''πόδι'', σαν δύο καλοί φίλοι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Βασίλειο Κωστέτσο

Σαμαράς - Κωστέτσος

«Μακριά και αγαπημένοι!»

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 δηλώσεις στο Happy Day έκανε ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό, Τρίφωνας Σαμαράς. Ο πασίγνωστος κομμωτής, που πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μία άλλη συνεργασία του, αυτή με τον Ηλία Ψινάκη.

«Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα έπρεπε να έχει φύγει καν από το GNTM. Αυτές τις μέρες τελειώνω το τραγούδι που κάνω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5».