«Όσο περνάει ο καιρός...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Λαμπίρη για τα 20 χρόνια γάμου με τον Αδαμόπουλο

«Δε μπορούσα να φανταστώ πώς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όσο περνάει ο καιρός...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Λαμπίρη για τα 20 χρόνια γάμου με τον Αδαμόπουλο

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 31/5 στο Mega Καλημέρα και κοιτάζοντας την κάμερα μίλησε πολύ ειλικρινά σχετικά με τα δύσκολα χρόνια στην τηλεόραση αλλά και για τις εποχές, που τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και πολύ καλά.

Στη συνέχεια έκανε μια πολύ τρυφερή αναφορά στον σύζυγο της Θανάση, με τον οποίο είναι παντρεμένοι και ζουν μαζί τα τελευταία 20 χρόνια. Για εκείνη το μυστικό της επιτυχίας και ενός ισορροπημένου γάμου έχει να κάνει με την ελευθερία, που νιώθει και το γεγονός πως δεν έχει αντιληφθεί επί της ουσίας, πως είναι παντρεμένοι.

Oι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη για τον σύζυγό της

«Φοβόμουν πάντα τη δέσμευση. Δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια. Και να ξυπνήσω μετά από 20 χρόνια και να δω πάλι τον ίδιο άνθρωπο δίπλα μου.

Τώρα, δε ξέρω αν φταίει ο γάμος, νομίζω έχει να κάνει με τη σχέση των ανθρώπων. Με τον Θανάση δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε παντρεμένοι. Αν εξαιρέσεις τη βέρα, δεν έχει αλλάξει η ζωή μου σε κάτι για να πω “α, είμαι παντρεμένη”.

Ο γάμος δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στη σχέση μας. Επειδή ο Θανάσης ταξιδεύει πάρα πολύ, έχω καταλάβει ότι όσο περνάει ο καιρός, το διάστημα που λείπει γίνεται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να συμβιώσω».

«Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και...»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» πρόκειται να δούμε αυτό το Σάββατο 27/11 την συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την αγαπημένη της κόρη, Μαρίσα αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην ζωή της. Δείτε επίσης εδώ πως ήταν παλιότερα πριν κάνει πλαστική στην μύτη της.

«Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά. Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας.

Δεν είχα την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του. Είχα ισχυρές κρίσεις πανικού όπως και την τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση γι΄αυτό και ολοκλήρωσα αυτή την προσπάθεια».