Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - ''Έσκασαν'' πριν από λίγο

Το περίμενε πολύ καιρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - ''Έσκασαν'' πριν από λίγο

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση και τα καλλιτεχνικά της πάνε πολύ καλά τελευταία και αυτό είναι κάτι, που δε μας κάνει καθόλου εντύπωση μιας και δίνει πολύ μεγάλη βάση κάθε της επόμενο βήμα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας είχε ενημερώσει με πολύ χαρά, πως είναι στα σκαριά το νέο της άλμπουμ.

Την Τρίτη 31/5 κυκλοφόρησε ένα promo video του «Poli Ploki» και πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι μοναδικές. Με 12 νέα και εντελώς διαφορετικά τραγούδια, η Φουρέιρα ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στο καλοκαίρι μας αφού με τα περισσότερα από αυτά θα μας ξεσηκώσει και με άλλα μας ταξιδέψει, σε στιγμές που ο καθένας έχει ανάγκη. Να σημειωθεί εδώ πως στις 3 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμα όλα τα κομμάτια.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα

1. Ξέρεις η Ελένη

2. El Telephone – Ελένη Φουρέιρα x DJ Bobito ft. Ayman

3. Aya – Ελένη Φουρέϊρα & Hawk

4. Πες το

5. Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)

6. Poli_Ploki (prod. by Beyond)

7. Όχι

8. Μόνο Εσύ Κι Εγώ – Κωνσταντίνος Αργυρός x Ελένη Φουρέιρα

9. Η Aμαρτία Θέλει Εσένα

10. Αεράκι (Το θηλυκό)

11. Μπορεί – Mad Clip x Ελένη Φουρέιρα

12. Fotia (Greek version) – Evangelia x Ελένη Φουρέιρα

Αγνώριστη η Φουρέιρα τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής showzib καθώς έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το πέρασμα του καιρού. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Όπως γνωρίζουμε η ίδια είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία (Δείτε εδώ το εσωτερικό του σπιτιού τους). Μάλιστα, να τονίσουμε πως είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Από την άλλη, φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα κατά καιρούς καθώς της χρεώνουν πλαστικές επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναφέρει παλιότερα στην εκπομπή «The 2night show» πως το μόνο που έχει "πειράξει" είναι το στήθος της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική, στο στήθος. Αυτό έχω κάνει, να πω και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις;».

Αποκλειστική φωτογραφία Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Πλαστική

Ελένη Φουρέιρα