«Έβγαλα κάτι από το στόμα και...» - Ο Θέμης Αδαμαντίδης σοκάρει με την εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έβγαλα κάτι από το στόμα και...» - Ο Θέμης Αδαμαντίδης σοκάρει με την εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 1/6, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πως η γιαγιά του ήταν εκείνη που είχε πραγματοποιήσει την δήλωση, ώστε να βρεθεί στο "Να η ευκαρία" και εκεί ήταν που γνώρισε τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον οποίο από τότε έγιναν αχώριστοι και απέκτησαν έμμεσα συγγένεια, καθώς έγιναν κουμπάροι. Όσον αφορά το ζήτημα σχετικά με την υγεία του εξήγησε πως είχε πολύποδα και το αντιλήφθηκε μόλις ένιωσε κάτι να βγαίνει από το στόμα του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο "Να η ευκαιρία". Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το "Στην υγεία της αχάριστης"», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία».

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου», κατέληξε.

O τραγουδιστής μιλά έξω από τα δόντια και αποκαλύπτει

Στο Open Weekend και την Βίκυ Δέτσικα, έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, από τα παρασκήνια της εκπομπής «Ανοιχτά», που θα προβληθεί αυτήν την Πέμπτη 2/6 ο Θέμης Αδαμαντίδης (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο) .

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και για το αν έχει δεχτεί πόλεμο στην επαγγελματική του πορεία από συναδέλφους του.

«Όλα αυτά συμβαίνουν στον καθένα μας όταν ξεκινά και σε εμένα λιγάκι περισσότερο. Βεβαίως εγώ στο ξεκίνημά μου είχα μια εταιρία που με πίστεψε πάρα πολύ και με προστάτευε όσο μπορούσε. Πέφτεις από τα σύννεφα, όταν συμβαίνουν πράγματα» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Δεν θα ονομάσω συγκεκριμένα. Απλά έτσι όπως πολλοί είχαν κι έχουν δεχτεί πόλεμο, είχα κι εγώ ένα κυνηγητό, που βέβαια μου κόστισε».