Συνελήφθη γνωστός τράπερ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνελήφθη γνωστός τράπερ

Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλονται τον τελευταίο καιρό σε τράπερ αλλά και σε γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές. Σήμερα, 1/6 έγινε γνωστή μία ακόμα, που συνέβη μετά τη σύλληψη γνωστού τράπερ στην περιοχή του Περιστερίου και συγκεκριμένα στο Μπουρνάζι χτες βράδυ 31/6.

Γνωστός τράπερ συνελήφθη

Με χειροπέδες, ύστερα από τυχαίο έλεγχο στο Μπουρνάζι, βρέθηκε ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας. Ο τυχαίος έλεγχος στον πασίγνωστο τράπερ έγινε στην πλατεία στο Μπουρνάζι, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο και να βρίσκουν στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι και γεμιστήρα.

Όλα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ της Τρίτης, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το τζιπ Range Rover, που ο 22χρονος τράπερ οδηγούσε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο τράπερ είχε παράνομα στην κατοχή του ένα πιστόλι Glock. Ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι τα είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει ένα video clip. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν, καθώς το όπλο δεν είχε άδεια.

Ο 22χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Και άλλος τράπερ όμως είχε συλληφθεί πρόσφατα

Ο λόγος για τον Light, ο οποίος, συνελήφθη κι οδηγήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ευελπίδων.

Ο τράπερ και ο μάνατζερ του - ο οποίος επίσης συνελήφθη - οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες). Ωστόσο, η δίκη πήρε αναβολή - δείτε εδώ για πότε.

Το «Πρωινό» πρόβαλε σήμερα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Light στο κατάμεστο κλαμπ να χορεύει έχοντας τα τρία όπλα στην πανάκριβη ζώνη του παντελονιού του.