«Δεν θα πήγαινα σε...» - Αποκαλυπτικός ο Δήμος Αναστασιάδης στο Πάμε Δανάη

Αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα πήγαινα σε...» - Αποκαλυπτικός ο Δήμος Αναστασιάδης στο Πάμε Δανάη

Το πρωί της Τετάρτης 1/6 ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», δίνοντας μια ειλικρινή συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα talent shows, στα ριάλιτι επιβίωσης, στις αποτυχημένες του συνεργασίες, αλλά και στον γάμο του με την Τζένη Θεωνά (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους).

Καταπέλτης ο Δήμος Αναστασιάδης στο MEGA

«Το “Σ’ αγαπάω ακόμα” είναι το τρίτο τραγούδι που βγάζουμε με την Ελεάνα Βραχάλη. Θέλαμε μία μελωδία κάπως καλοκαιρινή και πιο ευχάριστη. Το ταξίδι στη Βενετία για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ήταν συγκλονιστικό, από το ξεκίνημα μέχρι και το τελείωμα. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι στο “Σάσα live stage”», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Τα talent shows είναι ένας τρόπος για να δείξει κάποιο παιδί τις δυνατότητές του και το ταλέντο του. Αν ξεκινούσα τώρα πάλι από την αρχή, ενδεχομένως θα έπαιρνα μέρος σε ένα show ως διαγωνιζόμενος. Μου είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση για να πάω ως κριτής σε talent show, άλλα είναι πιο δύσκολο να κρίνεις κάποιον από το να κρίνεσαι.

Δε θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης αν και μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor. Στο ριάλιτι επιβίωσης βγάζεις ένστικτα και χαρακτήρες που ενδεχομένως δε θέλεις να δείξεις. Δε νομίζω ότι θα απομονωνόμουν ποτέ σε ένα νησί και να έχανα αυτό που κάνω και την οικογένειά μου», συνέχισε.

Άλλαξα πολύ από τότε που έγινα μπαμπάς. Η περίοδος του κορονοϊού και του εγκλεισμού δε μας άφησε να κάνουμε αυτό που ονειρευόμασταν με την Τζένη και έτσι κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης. Μάλλον θα κάνουμε έναν παραδοσιακό γάμο. Θα ήθελα πάρα πολλά παιδιά ακόμα».

Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για το γάμο και τη βάφτιση του παιδιού του

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύντροφο και μητέρα του γιου του, την λαμπερή ηθοποιό Τζένη Θεωνά, ενώ αποκάλυψε το αν θα έλεγε το ναι και θα πήγαινε στη Eurovision.

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι, θα βαφτίσουμε και το παιδί. Η Τζένη Θεωνά είναι πανέμορφη γυναίκα απίστευτος άνθρωπος για ένα πράγμα είμαι τυχερός στην ζωή μου που την έχω την θαυμάζω έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης θα έρθει και ο γάμος και η βάφτιση μαζί θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα και να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι».

«Η Eurovision είναι μόνο εξωστρέφεια, ενώ εγώ μόλις ανακάλυψα την εξωστρέφεια. Έχω πολύ δρόμο εκεί για να προσεγγίσω το ναι. με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός», απαντά και στη συνέχεια λέει για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision η Ανδρομάχη είναι πολύ καλή φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και το πάντρεμα ελληνικός και ξένος στίχος. Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει και αυτή πολύ».