Κλίμα οδύνης στο τελευταίο "αντίο" για τον Δάκη - Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλίμα οδύνης στο τελευταίο

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση θανάτου του Δάκη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 79 ετών μετά από την "μάχη" που έδωσε με τον καρκίνο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Έτσι, στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη που άφησε το δικό του στίγμα, έδωσαν το παρών αρκετά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου προκειμένου να πουν ένα ακόμη "αντίο" στην τελευταία κατοικία του.

Μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μίλησαν. Μεταξύ άλλων ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σάντρα Βουτσά, ο Μάκης Δελαπόρτας κλπ.

Το τελευταίο "αντίο" στον Δάκη

Λουκίλα Καρρέρ: «Μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα...»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Λουκίλα Καρρέρ, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στον Δάκη και τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του πριν φύγει από την ζωή, μιας και ήταν αυτή που του κρατούσε το χέρι μέχρι τελευταία στιγμή.

«Έφυγε παλικαρίσια. Έφυγε στις 2.30, ξημερώματα Κυριακής. Το Σάββατο μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα πόσο πολύ τον αγαπώ. Εκείνος ανοιγόκλεινε τα ματάκια του όσο μπορούσε… Επί 35 χρόνια κάθε πρωί έπινα τον καφέ μου και μιλούσα για 1- 1,5 ώρα μαζί του. Σε ό, τι και να ζητούσαμε ήταν κοντά μας, όπως και εμείς σε εκείνον. Στις συναυλίες του Μίμη ποτέ δεν ρώτησε μετά από ποιον θα εμφανιστεί και πόσα λεφτά θα πάρει, αυτό δεν το συναντάς στο χώρο μας.

Όταν το μάθαμε εγώ πείσμωσα να γίνω η γιατρός της ψυχολογίας του. Ενώ οι γιατροί είπαν ότι έχει 3 μήνες ζωής, εγώ του έδινα πλάνο για 6 μήνες. Το 2018 του είπα “θα έρθεις να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο για το Μίμη” και εκείνος μου είπε "μα θα ζω έως τότε". Του είχα πει ότι θα γεράσουμε μαζί. Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Δάκη από μικρή. Μου λείπει ήδη. Σε όλους μας λείπει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λουκίλλα Καρρέρ.