«Να ζητήσουμε συγγνώμη...» - Η απάντηση της Μαλέσκου για την παρεξήγηση με τον αδερφό της Μαίης

«Νιώθει ότι τον “αδειάσαμε” την προηγούμενη φορά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να ζητήσουμε συγγνώμη...» - Η απάντηση της Μαλέσκου για την παρεξήγηση με τον αδερφό της Μαίης

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 στη εκπομπή “Love it” ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας ενημέρωσε την Ιωάννα Μαλέσκου για μια παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον αδελφό της Μαίης από το Survivor 5, την οποία στηρίζει ανοιχτά η Μαρία Αντωνά, καθώς ο ίδιος όπως του ανέφερε, ενοχλήθηκε για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο πλατό τους σε προηγούμενη εκπομπή.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την παρεξήγηση

«Χθες επικοινώνησα με τον αδελφό της για να βγει στην εκπομπή, είναι λίγο παραπονεμένος και λίγο στεναχωρημένος και νιώθει ότι τον “αδειάσαμε” την προηγούμενη φορά. Ένιωσε ότι τέθηκε ένα ερώτημα στον αέρα, αν η Μαίη έχει προσωπικότητα και γενικά είδε ότι σχολιάστηκε αρκετά και στο twitter αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτίτας.

«Μα δεν ειπώθηκε αυτό. Αρχικά δεν είχα ότι είχε σχολιαστεί αυτό και ούτε ήξερα ότι υπάρχει παράπονο. Ίσα-ίσα τον εκτιμάμε τον Κωνσταντίνο. Αν θυμάστε καλά ήταν η Πελαγία Καζολέα. Βλέποντας ένα απόσπασμα – δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε γίνει- η Καζολέα είπε “εμένα με πειράζει που δεν βλέπω να απαντά γιατί μου δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει προσωπικότητα”. Εγώ θυμάμαι ότι ρώτησα τον Κωνσταντίνο ακριβώς πατώντας στα λόγια της Πελαγίας, παρουσία της, και λέω “σου φαίνεται σαν μην έχει προσωπικότητα;”.

Μάλλον χαθήκαμε στη μετάφραση, ας δουν το απόσπασμα. Λυπάμαι πολύ για την παρεξήγηση, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα για έναν άνθρωπο αν έχει προσωπικότητα. Θυμάμαι ακριβώς πως έγινε. Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Κωνσταντίνο. Στεναχωρήθηκα πάρα με αυτό που μου είπατε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Survivor 5: Η κάλπη μίλησε - Για πρώτη φορά σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο 31/5 του Survivor 5 είδαμε την μπλε ομάδα να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού παρατηρώντας τη δύσκολη ψηφοφορία των κόκκινων.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος από την κάλπη της Δευτέρας 30/5, σας είχαμε πει πως μαζί του στο τάκο θα έβγαινε για πρώτη φορά η Μαίη και τελικά έτσι συνέβη, με την αθλήτρια να παίρνει 3 ψήφους από τους συμπαίκτες του.