Ο Ρένος Ρώτας "έσπασε" την σιωπή του για την φημολογούμενη σχέση του με την Αθηνά Γιακεζόγλου

Όλα όσα ανέφερε για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Ρένος Ρώτας

Το πρωί της Τετάρτης (1/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για τον χώρο της υποκριτικής αφού τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Το ότι έχω ζητήσει δανεικά με βάζει σε σκέψεις για τη δουλειά μου».

Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα

«Σε μία σκηνή κάναμε βραδινό μπάνιο, έτρεμα από το κρύο και έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι. Σε κάποιον που ξεκινάει τώρα, έχω να πω πως οτιδήποτε τον ενοχλεί να το συζητάει. Αν είχα «ύποπτο» ραντεβού με καλλιτέχνη για δουλειά, πάντα έστελνα μήνυμα που είμαι και με ποιόν.

Πάντα ήμουν ντροπαλό παιδί και στα ερωτικά μου ακόμη περισσότερο. Διαψεύδω ότι είμαι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια μου, Αθηνά Γιακεζόγλου. Γενικά είμαι πολύ κακός στις προσεγγίσεις στις κοπέλες με το χιούμορ μου, δεν το έχω φτιάξει, χειρότερα πάει αυτό.

«Συστήνω να πίνετε άφθονο νερό και να τρώτε καρότο. Το γεγονός ότι έχω ζητήσει δανεικά, με βάζει σε σκέψεις για τη δουλειά μου, δεν μπορείς να υπάρξεις σε αυτή την πραγματικότητα».

«Νιώθω μεγάλη απογοήτευση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Ρώτας ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη μιας και είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ειδικά με το κίνημα #metoo.

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απίστευτη στενοχώρια, μεγάλη απογοήτευση. Είμαι κατά της βίας σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα χτυπούσα άνθρωπο. Το είπα με την έννοια του οικοδομήματος που καταρρέει και μένει το τίποτα.

Έναν άνθρωπο που τον έχεις θαυμάσει πάρα πολύ και ξαφνικά σε απογοητεύει τόσο έντονα κι εκεί που πραγματικά νιώθεις ότι του χρωστάς, βλέπεις ότι όχι μόνο δεν του χρωστάς, αλλά ο άνθρωπος αυτός για να επιστρέψει η ισορροπία στην κοινωνία, πρέπει κάτι να συμβεί, θέλει πολλή δουλειά».

Από την άλλη, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν».