«Ο έρωτας δεν κρατάει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τον γάμο της με τον Καψάλη

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια στην Ελένη Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο έρωτας δεν κρατάει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τον γάμο της με τον Καψάλη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποφάσισε να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόσο για την συμμετοχή της στην Eurovision, όσο και για το συστατικό ενός επιτυχημένου γάμου, ωστόσο παρέλειψε να αναφερθεί στην δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Τόνυ Μαυρίδη.

Η Έλενα Παπαρίζου απαντά στις πιο προσωπικές ερωτήσεις

Πάνω στην συζήτηση η παρουσιάστρια την ρώτησε αν «για να προχωρήσει όμορφα ένα ζευγάρι χρειάζεται να έχει πολλά κοινά ή καθόλου κοινά».

Στο εν λόγω δίλλημα η τραγουδίστρια απάντησε δίνοντας στο κοινό την ωμή πραγματικότητα των σχέσεων. «Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις. Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζεύγος να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει».

Για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά».

Ποιος ήταν ο παιδικός έρωτας της Έλενας Παπαρίζου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη μιας και ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός της έρωτας. (Δείτε εδώ επίσης πως αντιδράει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς)

«Οι Αναπάντητες Κλήσεις ήταν μια υπέροχη ηχογράφηση, το πρώτο μου σόλο videoclip, ήταν λίγο δύσκολα γιατί δεν ήξερα πως είναι να βρίσκομαι στο κέντρο μιας κάμερας και μια σκηνής. Αυτό που θυμάμαι όμως πάρα πολύ έντονα είναι όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Δάντη που έκανε αυτή την πολύ ιδιαίτερη διασκευή.

Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης έκανε και πάρα πολύ ζέστη. Οπότε ήθελα να λιποθυμήσω, έκανε και ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη και είχαμε και τραγουδάρα».