«Ήταν πολύ διαφορετικά τότε...» - Η Έλενα Παπαρίζου θυμάται τη συμμετοχή της στην Eurovision

Η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν πολύ διαφορετικά τότε...» - Η Έλενα Παπαρίζου θυμάται τη συμμετοχή της στην Eurovision

Μπορεί να είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν τηλεοπτικά η Ελένη Μενεγάκη και η Έλενα Παπαρίζου αλλά σήμερα 1/6 του έδωσαν και κατάλαβε. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη και αποφάσισε να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα πάντα.

Στην αρχή αναφέρθηκε για τον μεγάλο σταθμό στην καριέρα της, που ακούει στο όνομα Eurovision, ενώ στη συνέχεια μίλησε με θαυμασμό για τον σύζυγό της, Αντρέα Καψάλη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Οι αναμνήσεις της Παπαρίζου από την Eurovision

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύο φορές που συμμετείχε στην Eurovision, το 2001 και το 2005. «Την πρώτη φορά είχα πολύ άγχος. Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, γιατί πήγαμε ως συγκρότημα και είχα τη στήριξη του Νίκου Παναγιωτίδη στο πλευρό μου. Άγχος είχα και τη δεύτερη φορά.

Όσο πιο πολύ μπαίνεις στον επαγγελματισμό, γιατί είναι πρωταθλητισμός όταν ασχολείσαι με το τραγούδι, έχεις σκληρή προετοιμασία. Δεν πέρασε μέρα που δεν περνούσα από τον Φωκά Ευαγγελινό για να κάνω πρόβα».

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται My Number One και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην αγάπη της για την μουσική. «Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να εκφράζεσαι. Η μουσική είναι η έκφραση της ψυχής μας. Η μελωδία αυτό κάνει, ακόμα και τα λόγια είναι ήχος, είναι συναισθήματα. Ο κόσμος που τολμάει και τραγουδάει από την καρδιά του είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Ίσως ακουστεί κάπως, αλλά άνθρωποι που δεν έχουν μουσική στη ζωή τους ζουν μία μούχλα».

«Μπορούν όλοι να γίνουν κριτές;», την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στη συμμετοχή της τραγουδίστριας στην κριτική επιτροπή του «The Voice».

«Δεν μου άρεσε η λέξη κριτής, γι’ αυτό δέχτηκα τη θέση στο Voice, γιατί λέγεται coach. Είμαι καθοδηγητής στους ανθρώπους που έρχονται στην ομάδα. Πιστεύω πάντα μόνο ένας κρίνει, εννοώ ο Παντοδύναμος. Έχω την άποψή μου και θέλω να καθοδηγώ τα παιδιά», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως όλοι οι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να μπουν στη θέση του coach, γιατί ο καθένας έχει να δώσει το δικό του στίγμα. «Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να δω τον κύριο Νταλάρα να κάθεται σε μία θέση, γιατί εγώ ως θαυμάστρια θα ήθελα να μου πει», εξομολογήθηκε.

«Τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real Life και την Κορίνα Μανταγάρη παραχώρησε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω “μέτρον άριστον”.

Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για τα σχόλια για τα κιλά της

Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί».

Έχεις μιλήσει και για το body shaming…

«Δεν πρόλαβα, κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου».