Σασμός: «Στο ρόλο μου θα γίνει κάτι...» - ''Βόμβα'' spoiler για τη ζωή του Καραπάνου

Όσα δήλωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Στο ρόλο μου θα γίνει κάτι...» - ''Βόμβα'' spoiler για τη ζωή του Καραπάνου

Ο Σασμός αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν και αυτό φαίνεται τόσο από τα καλά νούμερα όσο και από τις αντιδράσεις του κοινού στα social media. Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και όσα ξέρουμε για τους κεντρικούς ρόλους διαρκώς ανατρέπονται.

Ο Καραπάνος είναι μια από τις φιγούρες, που έχουν απασχολήσει ειδικά την περίοδο αυτή, που έχει αποδράσει από τις φυλακές. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος που υποδύεται τον ρόλο, μίλησε την Τετάρτη 1/6 στο ''Στούντιο 4'' για την προσωπική του ζωή και σχετικά με τη σειρά αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό στον ήρωα του μιας και παίζει πολύ ριψοκίνδυνα παιχνίδια.

Το spoiler του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον ρόλο του στο Σασμό

«Στο ρόλο μου θα γίνει κάτι δραματικό και αυτό είναι το ωραίο στον ρόλο μου. Σε αυτή τη ζωή, ενός ισοβίτη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το έγκλημα, υπάρχει κάτι το οποίο το βγάζει μία πλευρά η οποία είναι πολύ όμορφη. Είναι ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος, σε σχέση με αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

H πρώτη ανακοίνωση για την εισβολή του Γεωργακόπουλου στο Σασμό

Κι ενώ ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Σασμός έχει αποσυρθεί από τα γυρίσματα καθώς νοσεί με κορωνοϊό ένας άλλος ετοιμάζεται να μπει και... το ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 7/1 στο Happy Day.

«Θα με δείτε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σιγά σιγά η σειρά θα έχει κι ένα κομμάτι που είναι στις φυλακές. Θα υποδυθώ έναν “καλό” άνθρωπο που έχει κάνει κακές πράξεις. Είναι ισοβίτης, αλλά έχει τις δικές του αρχές, τις δικές του ευαισθησίες», είπε αρχικά και συνέχισε:

Στην πρώτη οντισιόν της κόρης μου στο The Voice, η Έλενα Παπαρίζου μού είπε “η Ιωάννα έχει να δώσει πολλά”. Όταν την είδα στην τηλεόραση κατάλαβα ότι μπορεί να κερδίσει».

Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.