Δεν υπολογίζει κανέναν - Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό

Με τις απίστευτες αναλογίες της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν υπολογίζει κανέναν - Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό

Η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί μια τεράστια επίθεση σχετικά με μια ανάρτηση, που έκανε από το εξωτερικό με εκείνη να χαμογελάει με το βαθύ ντεκολτέ της. Η νεαρή μανούλα κατακρίνεται για τη δυναμική της από πολλούς, ωστόσο ο Τανιμανίδης ήταν ο πρώτος που την υποστήριξε.

Με το κύμα αγάπης, που έλαβε λοιπόν δε χάνει το χαμόγελο της και την Τετάρτη 1/6 έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Με μια σειρά λοιπόν στιγμιότυπων μας δείχνει το κορμί της ένα χρόνο μετά τη γέννα των δίδυμων κοριτσιών της. Η Μπόμπα δείχνει να μην ''πέφτει'' από τα αρνητικά σχόλια και αυτό φάνηκε από το πόσο ακομπλεξάριστη πόζαρε με το μαγιό της.

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό

«Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Μπόμπα - Τανιμανίδη μετά το ''σάλο'' στο instagram

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, άφησαν πίσω τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν στο instagram με αφορμή ανάρτηση της Μπόμπα από την Ιταλία και είπαν να το ρίξουν έξω.

Υπενθυμίζουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα είχε δεχθεί μια σειρά από αρνητικά σχόλια στο instagram ,λόγω του ρούχου που επέλεξε στη φωτογραφία , αλλά και επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι άφησε πίσω τα δίδυμα. Το ζευγάρι φυσικά αντιμετώπισε ενωμένο αυτή την περιπέτεια.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης παρουσίασε χθες το απόγευμα 30/5 το νέο του βιβλίο «Πόντος, δεν ξεχνώ». Από την παρουσίαση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε ο γιός του Σάκης, αλλά ούτε και η νύφη του. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε λαμπερό και ευδιάθετο, παρά τη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων 24αώρων.

Μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου απάντησαν σε όποιον σχολίασε με αρνητικό τρόπο το βαθύ ντεκολτέ.

Αναφορικά με το βιβλίο του πατέρα, είναι μνημειώδες και περιέχει αναλυτικές αναφορές στην ιστορία του Πόντου ανά τους αιώνες μέσα από γεγονότα και πρόσωπα, στην μυθολογία και την γεωγραφία της περιοχής.

Επιπλέον οι μαρτυρίες από Ποντίους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, που ο συγγραφέας κατέχει στο αρχείο του και παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου, αποτελούν θησαύρισμα συλλογής του πατέρα του, του ιδίου και συνεργατών του, αλλά και της εξηντάχρονης, προσωπικής εμπλοκής του στα δρώμενα του οργανωμένου ποντιακού χώρου, στις ποντιακές κοινωνίες και τις πολιτιστικές οργανώσεις, τον οδήγησαν στη σύνταξη αυτού του βιβλίου. Tο βιβλίο διανθίζεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό με 400 ανέκδοτες φωτογραφίες. Ανάμεσά τους υπάρχουν γκραβούρες, χάρτες, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες από περιοχές, οικισμούς, οικίες, αλλά και πρόσωπα που έζησαν στα μέρη του Πόντου, που κάποτε έσφυζαν από ελληνισμό.