''Μοίρασε'' εγκεφαλικά - Η Τούνη κάνει ρόλερς με το άκρως αποκαλυπτικό μαγιό της

Πολύ άνετη για άλλη μια φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Μοίρασε'' εγκεφαλικά - Η Τούνη κάνει ρόλερς με το άκρως αποκαλυπτικό μαγιό της

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί ίσως και τον ορισμό της influencer για τα ελληνικά δεδομένα μιας και ό,τι και αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βλέπουμε να γίνεται ανάρπαστο και να κάνει πανικό. Η συλλογή των ρούχων της, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας και είναι πολύ αρεστή στο κοινό.

Έτσι λοιπόν, μιας και έχει αποδείξει πόσο μπροστά θέλει να είναι ετοιμάζει την καλοκαιρινή της collection, με τα μαγιό να είναι ένα και ένα. Η ίδια είναι το μοντέλο της σειράς και μέσα από βίντεο, που δημοσίευσε τη βλέπουμε με μετά το αποκαλυπτικό τόπλες πλάνο της να κάνει ρόλερς με πολύ λίγα ρούχα.

Η Ιωάννα Τούνη κάνει ρόλερς με το μαγιό της

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για το μέλλον της Ιωάννας Τούνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η Ιωάννα Τούνη στα social media (δείτε εδώ τη δική της απάντηση για τα σχόλια που δέχθηκε για τη μαμά της), ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η δουλειά του instagrammer είναι δύσκολη και θέλει κόπο και αφοσίωση, όπως όλες οι δουλειές.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει 1 εκατομμύριο ακόλουθους και τα αρνητικά μηνύματα είναι ένα 10% τότε αναιρούμε το 90% των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Δε θα ήθελα και εγώ σαν ένας άνθρωπος μέσα από την τηλεόραση να στέκομαι πάντα στο αρνητικό κομμάτι και να το προβάλλω γιατί του δίνουμε περισσότερη δύναμη.

Προφανώς και δεν έχει περάσει από το μυαλό της Ιωάννας να κλείσει τα social media της. Έχει δουλέψει σκληρά, εργάζεται σκληρά γι’ αυτό το πράγμα. Είναι κανονική επιχείρηση. Σε κάποιον μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι κάτι που θέλει χρόνο, κόπο, και γενικότερα να το τρέφεις όλο αυτό» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.