«Δεν υπάρχει προσωπικότητα» - ''Κόλαφος'' η Έλενα Γκρέκου για τους νέους τραγουδιστές

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Αρναούτογλου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει προσωπικότητα» - ''Κόλαφος'' η Έλενα Γκρέκου για τους νέους τραγουδιστές

Η Έλενα Γκρέκου ήταν η δεύτερη καλεσμένη της χτεσινοβραδινής 1/6 εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου,The 2Night Show, μετά τον Μπουράκ Χακί. Η τραγουδίστρια έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Μεταξύ αυτών, εξήγησε τους λόγους που απείχε από το τραγούδι και τον καλλιτεχνικό χώρο για αρκετά χρόνια, ενώ θυμήθηκε και τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Μίλησε, επίσης, για το μονάκριβο γιο της που εδώ και έξι μήνες μένει μόνος του στην Καβάλα, αφού βρίσκεται σε μια σχολή πιλότων(όπως θα δείτε παρακάτω), ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το καλλιτεχνικό της επίθετο.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γκρέκου

Η ίδια ανέφερε από πού το εμπνεύστηκε και τι σημαίνει. Αρχικά, προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο της γιαγιάς της «Πασχαλίδου», ωστόσο αυτό μπέρδεψε τους φανς της, κι έτσι ξαναγύρισε στο Γκρέκου. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως το «Γκρέκου» το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για τη νέα γενιά τραγουδιστών είπε: «Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα».

Ο γιός του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου είναι πιλότος

Ο Βαλάντης είναι γνωστό πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου και πως μαζί έφεραν στη ζωή τον Χάρη, ο οποίος από ότι φαίνεται έχει μεγαλώσει πολύ. Μάλιστα, αφού ο τραγουδιστής διέψευσε σχέση που του χρέωναν με γνωστή τραγουδίστρια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του στα social media.

Με μια φωτογραφία λοιπόν, μας έδειξε πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο άντρες αλλά και πως ο Χάρης κατάφερε να τελειώσει σχολή από την οποία θα είναι και επίσημα πιλότος. Πολύ περήφανος γι αυτό ο Βαλάντης ανέβασε πολλές φωτογραφίες, με εκείνον και τη στολή του καθώς τις συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα καρδιάς.

«Ο Θεός να είναι πάντα δίπλα σου… «ιπτάμενε» πρίγκιπα μου…».